ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 ρουζ που αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ σου


Ελένη Τσούτση

6 Μαρτίου 2023

5 ρουζ που αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ σου
@patrickta
Αυτή την άνοιξη πείτε αντίο στις σκουρόχρωμες σκιές, στα bold smokey eyes, και βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας

Τα κυρίαρχα makeup trends της άνοιξης θα είναι δυο το vanilla girl και το clean girl aesthetic. Ο ρωταγωνιστής μάλιστα και των δυο είναι το ρουζ. Τα καλλυντικά τον τελευταίο χρόνο έχουν πάρει (επιτέλους) τη θέση που πρέπειστη ζωή μας αφού μετά την πανδημία θυμηθήκαμε πόσο μας αρέσει να δημιουργούμε όμορφα makeup looks όχι μόνο όταν έχουμε κάποια έξοδο αλλά και καθημερινά.

H άνοιξη είναι εδώ λοιπόν αλλά ακόμη το δέρμα μας είναι λευκό. Για να του χαρίσουμε όμως μια πιο φρέσκια και ζωηρή πινελιά, χρησιμοποιούμε το ρουζ, τοι οποίο θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά μας παράλληλα θα προσφέρει μια αίσθηση υγείας και φυσικής λάμψης στην επιδερμίδα μας.

Jenny.Gr

Tα tips που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να κάνετε την κατάλληλη αγορά και να τα εφαρμόσετε σωστά στο πρόσωπό σας.

  • Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ρουζ, καλό είναι να σκεφτείτε ότι το πρόσωπό σας είναι λευκό ακόμη. Οπότε επενδύσετε σε αποχρώσεις που θα ζεστάνουν την επιδερμίδα σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την terracotta ως ρουζ και ανάλογα με τις ανάγκες σας να ρυθμίζετε την ποσότητα.
  • Το τίναγμα του πινέλου πριν την εφαρμογή που συνήθως βλέπετε να κάνουν οι διάσημοι makeup artists δεν είναι τυχαία κίνηση. Αντίθετα είναι ο τρόπος να απομακρύνεται η περιττή ποσότητα του προϊόντος και να μην μένει πάνω στα μάγουλά σας.


Χαρίστε στην επιδερμίδα σας φρέσκια λάμψη με μεταξένιες αποχρώσεις από πολυτελές ρουζ με τέλεια σύνθεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.