ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Easter Sales: Τα προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2023

Easter Sales: Τα προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις
Instagram/@bizceizleyin
To Πάσχα πλησιάζει και εμείς κάναμε για εσάς μια έρευνα αγοράς στον κόσμο της ομορφιάς αφού τώρα στις εκπτώσεις αξίζει να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας

Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που έχουμε προσφορές και ας είμαστε ειλικρινείς είναι δύσκολο να αντισταθούμε. Άλλωστε καθημερινά τα νέα λανσαρίσματα στο κόσμο της ομορφιάς είναι πάρα πολλά και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολες τις αγορές μας αφού έχουμε όλο και περισσότερες επιλογές.

Το καλά νέα είναι όμως, είναι πως τα beauty brands κάνουν εκπτώσεις ή έχουν προσφορές πιο συχνά. Η ερώτηση, όμως, είναι: με τόσα καλλυντικά εκεί έξω, που αξίζει να ξοδέψουμε τα χρήματά μας;Ως ένα γνήσιο beauty junkie η αγάπη μου τόσο για τα καλλυντικά όσο και για τα skincare προϊόντα είναι δεδομένη και όπως είναι φυσικό αυτές οι εκπτώσεις είναι ιδανική ευκαιρία να ανανεώσω το νεσεσέρ μου και να αντλήσετε και εσείς έμπνευση για τις πασχαλινές σας αγορές.

Δείτε την παρακάτω λίστα με όλα όσα θα βάλω στο καλάθι μου για να ανανεώσω την καθημερινή μου ρουτίνα:

Estee Lauder, Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ξυπνήστε με λαμπερή εμφάνιση. Αυτή η πλούσια, εξαιρετικά θρεπτική, πολλαπλών δράσεων, υψηλής συγκέντρωσης κρέμα είναι ιδανική για την περιποίηση της επιδερμίδας τη νύχτα. Χαρίζει στην επιδερμίδα πιο σφριγηλή αίσθηση και περισσότερο ανορθωμένη όψη, ενώ μειώνει την εμφάνιση γραμμών ενώ κοιμάστε.

Clinique, Pep Start Ενυδατική Κρέμα Ματιών - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Κρέμα ματιών για ενυδάτωση και αναζωογόνηση! Το σφαιρικό απλικατέρ θα μειώσει το πρήξιμο και θα σας χαρίσει ένα λαμπερό βλέμμα.

Lancome, Advanced Genifique Ενυδατικό & Αντιγηραντικό Serum Προσώπου - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ο εμβληματικός αντιγηραντικός ορός Génifique Microbiome Serum, με την επιστήμη του μικροβιώματος, επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, για επιδερμίδα πιο δυνατή και πιο νεανική.

La Mer, The Cleansing Micellar Water - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το ελαφρύ, δροσερό, καθαριστικό εμπνευσμένο από τη θάλασσα απομακρύνει τους ρύπους και διαλύει το αδιάβροχο μακιγιάζ σε ένα βήμα. Η επιδερμίδα φαίνεται αναζωογονημένη, ανακουφισμένη και βαθιά καθαρισμένη.

Sisley, Exfoliating Enzyme Mask - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα και της χαρίζει μια μοναδική λάμψη. Συνδυάζει αιθέρια έλαια λεβάντας και μαντζουράνας δημιουργώντας τον ιδανικό skincare combo για μία φρέσκια επιδερμίδα.

Dior Addict Shine Lipstick - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το κραγιόν Dior Addict κυκλοφορεί σε μια εξαιρετικά μοντέρνα έκδοση που επιδέχεται ανταλλακτικό. Η σύνθεση του αποτελείται από 90%* συστατικά φυσικής προέλευσης και έχει εμπλουτιστεί με κερί γιασεμιού, ενώ ενυδατώνει τα χείλη για 24 ώρες.

Tom Ford Shade and Illuminate Highlighting Duo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Shade and Illuminate Highlighting Duo στην απόχρωση Peachlite ενισχύει και σμιλεύει τα χαρακτηριστικά με δυο αποχρώσεις που προσδίδουν λάμψη με μία κίνηση. Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε, η νέα αισθησιακή σύνθεση προσφέρει την απόδοση ενός υγρού highlighter με φίνες, ιριδίζουσες πούδρες πέρλας που διαχέουν την λάμψη για να σμιλεύσουν και να ενισχύσουν την αρχιτεκτονική του προσώπου.

Shiseido Urban Environment Age Defense Oil-Free Spf30 30 - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ελαφριάς σύνθεσης αντηλιακό πόλης με SPF30. Η περιποίηση της επιδερμίδας συναντά την αντηλιακή προστασία, ενώ παράλληλα η νέα τεχνολογική ανακάλυψη της SHISEIDO, προσφέρει διπλά οφέλη κατά των ακτινών UV και κατά της ρύπανσης της πόλης.

M·A·CStack Mascara - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Εφαρμόστε απεριόριστες στρώσεις όγκου και μήκους με τη M·A·CStack Mascara. Αυτή η πρωτοποριακή, διαρκώς προσαρμόσιμη σύνθεση δεν δημιουργεί κόμπους, ενώ χαρίζει διαμορφώσιμο όγκο που αψηφά τη βαρύτητα για φυσικό ή άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα άμεση λάμψη, ανόρθωση και μήκος.

Diptyque L’Eau Papier Eau de Toilette - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Στο άρωμα L’Eau Papier Eau de Toilette, το musk είναι η αποτύπωση ενός φύλλου χαρτιού με ανάγλυφη υφή που προσκαλεί τη δημιουργία και που σταδιακά απορροφά το μελάνι, εμποτισμένο με το φανταστικό. ‘Έχει εκλεπτυσμένες πτυχές μέσα από το ρύζι ατμού που φέρνει στο μυαλό τα ρυζόχαρτα. Αυτή η απαλότητα έρχεται σε αντίθεση με τη φωτεινή μιμόζα, που συμβολίζει τη δημιουργική ώθηση. Μία συμφωνία από έντονα ξανθά ξύλα που θυμίζει την προέλευση του χαρτιού.

Editor's tip: Aν έχετε αμφιβολίες για ένα προϊόν και δεν ξέρετε αν αξίζει να επενδύσετε σε αυτό, μπορείτε να ζητήσετε ένα δείγμα ώστε να τεστάρετε αν πραγματικά σας κάνει.Το συγκεκριμένο tip με έχει σώσει πολλές φορές!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.