ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Jones Road Beauty: Γιατί πρέπει να δοκιμάσεις την clean σειρά της κορυφαίας makeup artist, Bobbi Brown


Ελένη Τσούτση

28 Ιουνίου 2023

Jones Road Beauty: Γιατί πρέπει να δοκιμάσεις την clean σειρά της κορυφαίας makeup artist, Bobbi Brown
Instagram/Bobbi Brown Makeup Artist
Πέντε χρόνια αφότου αποχώρησε από την ομώνυμη εταιρεία ομορφιάς της, η θρυλική γκουρού του μακιγιάζ Bobbi Brown επέστρεψε με τo νέο brand, Jones Road

Όταν ακούμε το όνομα Bobbi Brown, σκεφτόμαστε αυτομάτως το μακιγιάζ και την ομορφιά. Εξάλλου, η ομώνυμη σειρά καλλυντικών της makeup artist, Bobbi Brown (που πλέον δεν της ανήκει) έφερε επανάσταση στη βιομηχανία τη δεκαετία του ’90, η οποία μάλιστα εγκαινίασε μια νέα εποχή κάνοντας το natural makeup look την απόλυτη τάση. Το 2016 άφησε την Bobbi Brown και δημιούργησε το brand, «Jones Road Beauty» το 2020. Μάλιστα, τα προϊόντα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. H clean φιλοσοφία γύρω από τα προϊόντα έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ καλές κριτικές και σίγουρα αξίζει να βάλεις στο καλάθι σου μερικά από τα προϊόντα του brand.

Η αρχική συλλογή δημιουργήθηκε με την ιδέα– ότι κάθε προϊόν πρέπει να είναι μοναδικό. Η σειρά αποτελείται από προϊόντα πολλαπλών χρήσεων, τα οποία υπόσχονται να προσφέρουν «καθαρές, υψηλής ποιότητας συνθέσεις που λειτουργούν σε κάθε τύπο και τόνο δέρματος – και που είναι τόσο απλές στη χρήση όσο και στην εξοικείωση για να είναι εύχρηστες και αποτελεσματικές».

Η Bobbi αναφέρει για το brand: « Ήθελα να δημιουργήσω εύκολα, δροσερά προϊόντα πολλαπλών χρήσεων που θα κάνουν τη ζωή των γυναικών πιο εύκολη». Η Brown συνεχίζει περιγράφοντας το Jones Road ως "μια αυξανόμενη συλλογή από απλά, έξυπνα προϊόντα για όλες τις ηλικίες, τους τύπους δέρματος και τους τόνους δέρματος που βοηθούν τις γυναίκες να επιτύχουν σαγηνευτικό βλέμμα χωρίς μακιγιάζ με φυσικό τρόπο".

Μετά το επίσημο launch στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο του 2021, η Jones Road ήταν διαθέσιμη και online.

Τα καλύτερα προϊόντα Jones Road

Η συλλογή Jones Road είναι μικρή αλλά ευέλικτη, καλύπτει τα πάντα, από περιποίηση δέρματος και καλλυντικά μέχρι kit ομορφιάς, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα πλήρες beauty look με ευκολία.

1. JONES ROAD GEL BRONZER

Jenny.Gr

2. JONES ROAD THE BRONZER

Jenny.Gr

3. JONES ROAD, ΤHE LIP TINT

Jenny.Gr

4. JONES ROAD MIRACLE BALM

Jenny.Gr

5. THE BEST EYESHADOW POWDER EYESHADOW

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.