ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Καλεσμένη σε γάμο: 5 glam ιδέες για το μακιγιάζ σου


Ελένη Τσούτση

28 Ιουνίου 2023

Καλεσμένη σε γάμο: 5 glam ιδέες για το μακιγιάζ σου
Instagram/ @ patrickta
Ήρθε πάλι η εποχή που τα καλεσμάτα για να παρευρεθούμε σε γάμο είναι πολλά και εκτός από το ιδανικό outfit, αναζητάμε και το τέλειο μακιγιάζ με μια πιο glam διάθεση

Θέμα: Καλεσμένη σε γάμο, λοιπόν. Οι επιλογές μπορεί να είναι πολλές αλλά όταν είναι να επιλέξουμε έχουμε πολλά στο μυαλό μας, όπως το να είναι ξεχωριστό το look, να είναι άνετο και φυσικά να μας κολακεύει. Προσωπικά, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι το look μου τι αισθητική θα έχει, αυτό με βοηθάει στο να βρω το κατάλληλο φόρεμα, να επιλέξω το hairstyle αλλά και το μακιγιάζ.

Μπορεί να έχετε ένα φόρεμα που το επιλέγεις στην καθημερινότητά σου αλλά αν κάνεις πρωταγωνιστή τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ σου θα είναι τελείως διαφορετικό. Το μακιγιάζ μπορεί να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές που θα κρατήσει το τελικό outfit chic και stylish για αυτό συγκεντρώσαμε πέντε ιδανικά makeup looks που θα σου χαρίσουν απλόχερα έμπνευση.

Τόλμησε ένα καλοκαιρινό μακιγάζ που θα δώσει στο πρόσωπό σου όλη την καλοκαιρινή ζεστασιά και τόνισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου ομοιόμορφα. Aνάλογα το ύφος που θα επιλέξεις δημιούργησε και το ίδιο μακιγιάζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.