ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Κένταλ Τζένερ είναι η νέα ambassador της L'Oréal Paris


Ελένη Τσούτση

18 Ιουλίου 2023

H Κένταλ Τζένερ είναι η νέα ambassador της L'Oréal Paris
Instagram/@ voguemagazine
Μία συνεργασία που είχαμε υποψιαστεί...

H Κένταλ Τζένερ θα ακολουθήσει τα βήματα της Έλεν Μίρεν, της Τζέιν Φόντα, της Τζένιφερ Άνιστον και της Εύα Λονγκόρια αφού είναι και επίσημα το νέο πρόσωπο της L’Oreal Paris.

To super model, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, φέρεται να έχει υπογράψει συμφωνία 11 εκατομμυρίων λιρών για να εκπροσωπήσει τη γαλλική μάρκα ομορφιάς.Η L’Oreal Paris ανακοίνωσε τη συνεργασία τους με την Κένταλ Τζένερ δημοσιεύοντας στο Instagram μια εντυπωσιακή φωτογραφία με το πρόσωπό της καλυμμένο και τη λεζάντα: «Φώτα, κάμερα, δράση! Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι η νέα ambassador της L'Oréal Paris

Η 27χρονη Κένταλ Τζένερ μας είχε προετοιμάσει για αυτή την συνεργασία όταν στο φετινό Met Gala η περιποίηση της επιδερμίδας της έγινε αποκλειστικά με προϊόντα L’Oreal Paris. Μάλιστα, ο makeup artist της δημοσίευσε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το look της στο Instagram, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Εμπνευστήκαμε από το mod makeup της δεκαετίας του 70 με έμφαση στα μάτια: έντονες βλεφαρίδες που συμπληρώνουν τις πάνω και τις κάτω γραμμές των βλεφαρίδων με ένα κλασικό cat eye.»

"Τα καυτά νέα της ημέρας: Η @kendalljenner μπαίνει στην οικογένεια της L'Oréal Paris ως νέα μας Παγκόσμια Πρέσβειρα! Είναι ισχυρή, επιτυχημένη και ταλαντούχα και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας.", έγραψαν στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.