ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Beauty tips: White is a trend


Ελένη Τσούτση

5 Αυγούστου 2023

Beauty tips: White is a trend
Photo credits: Δώρα Δημητρίου
Το λευκό κατακλύζει τον κόσμο της ομορφιάς και εμείς σε βάζουμε σε white mood

Το χρώμα στο οποίο αξίζει να επενδύσειςτο καλοκαίρι είναι το λευκό και εμείς σου έχουμε τις ωραιότερες ιδέες που θα σου δώσουν έμπνευση. Το λευκό είναι πάντα fresh, αρκεί βέβαια να το αξιοποιήσεις σωστά. Πρόκειται για ένα chic και παράλληλα δυναμικό χρώμα που ταιριάζει σε όλες και μπορεί να δώσει ένα νέο twist στο look, γι’ αυτό και αποτελεί επένδυση. Ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνεις μπορεί να δείχνει από cool, μέχρι σοφιστικέ. Εσύ επιλέγεις!

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Εμείς σου έχουμε την απόλυτη λίστα για να βάλεις το λευκό στο look σου:

  • Λευκό πουκάμισο, all time classic favorite
  • Λευκή κορδέλα στα μαλλιά για girly διάθεση
  • Λευκό μολύβι ή λευκό eyeliner για λάμψη στο βλέμμα
  • Τα λευκά γυαλιά για Hollywood Feeling
  • Κατάλευκο χαμόγελό με την ΑΙΜ White Now Time Correct

Δεν γίνεται να δοκιμάσεις το white trend, αν δεν χρησιμοποιήσεις τη νέα ΑΙΜ White Now Time Correct, που διορθώνει τους κίτρινους λεκέδες* και προσφέρει 3x λευκότερα δόντια άμεσα* με λεύκανση που διαρκεί**! Η AIM White Now Time-Correct συνδυάζει 2 κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες: την White Correct Technology & White Infinity Technology που βοηθά στην αναζωογόνηση της εμφάνισης των δοντιών σε βάθος χρόνου.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Δες παρακάτω το video και μάθε πώς θα υιοθετήσεις το white trend:

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε σύγκριση με φθοριούχο οδοντόκρεμα που δεν περιέχει συστατικά άμεσης λεύκανσης.

**Με συχνή χρήση 2 φορές την ημέρα, κλινική μελέτη σε 58 άτομα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.