ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Hautes Grecians: Angelopoulos Hair X Dimitris Petrou


JTeam

3 Αυγούστου 2023

Hautes Grecians: Angelopoulos Hair X Dimitris Petrou
Η L’Oréal Professionnel γνωρίζει να δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά και έδωσε τη δική της μοναδική σφραγίδα στο φετινό Hautes Grecians.

Το πέμπτο Hautes Grecians ολοκληρώθηκε και μας άφησε εικόνες υψηλής μόδας και αισθητικής. Από την υψηλής σημασίας τοποθεσία του, μιας και η Ελευσίνα είναι η φετινή πολιτιστική πρωτεύουσα, μέχρι όλους τους σημαντικούς σχεδιαστές, οι δημιουργίες των οποίων “περπάτησαν” στην πασαρέλα, ήταν όλα τόσο όμορφα που δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε τι μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά.

Jenny.Gr

Photo credits: Λάμπρος Στοιχειός

Φυσικά, η L’Oréal Professionnel ήταν εκεί μαζί με τις κομμωτικές της ομάδες που αγκάλιασαν και ανέδειξαν με τα χτενίσματα και την τεχνογνωσία τους τους Έλληνες σχεδιαστές.

H ομάδα των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair αποτύπωσε τη funky διάθεση και τη ζωτικότητα που είχαν οι δημιουργίες του Dimitri Petrou μέσα από ανάλαφρα wavy looks σε φυσικά μαλλιά και ανέδειξε όλα τα look.

Jenny.Gr

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Δείτε όλα όσα συνέβησαν backstage από την ομάδα των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.