ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Hautes Grecians: Hairway X Sotiris Georgiou


JTeam

2 Αυγούστου 2023

Hautes Grecians: Hairway X Sotiris Georgiou
Η L’Oréal Professionnel γνωρίζει να δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά και έδωσε τη δική της μοναδική σφραγίδα στο φετινό Hautes Grecians.

Το πέμπτο Hautes Grecians ολοκληρώθηκε και μας άφησε εικόνες υψηλής μόδας και αισθητικής. Από την υψηλής σημασίας τοποθεσία του, μιας και η Ελευσίνα είναι η φετινή πολιτιστική πρωτεύουσα, μέχρι όλους τους σημαντικούς σχεδιαστές, οι δημιουργίες των οποίων “περπάτησαν” στην πασαρέλα, ήταν όλα τόσο όμορφα που δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε τι μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά.

Φυσικά, η L’Oréal Professionnel βρέθηκε και αυτή τη χρονιά στο πλευρό του Hautes Grecians με την ομάδα των κορυφαίων hair experts της και τις κομμωτικές της ομάδες.

Jenny.Gr

Στο runway του Sotiri Georgiou, η ομάδα των κομμωτηρίων Hairway δημιούργησε προσωποποιημένα hair looks με έμπνευση τη φυσικότητα και με μια δόση glam, με στόχο να αναδείξουν τη μοναδικότητα κάθε της συλλογής. Άλλωστε, ήταν ένα show εμπνευσμένο από την φύση και τα hairstyles των Hairway έκαναν το κοινό να νιώσει ένα μαζί τους!

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Το show άνοιξε και συνόδευσε με τον πλέον καθηλωτικό τρόπο ένας από τους κορυφαίους χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο Στέλιος Κατωπόδης, με μια ελεύθερη χορογραφία που ο ίδιος παρομοίασε με «κάθαρση».

Jenny.Gr

Δείτε όλα όσα συνέβησαν backstage από την ομάδα των κομμωτηρίων Hairway:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.