ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Hautes Grecians: MS Andronis X 240791ek & Apiliotis


JTeam

4 Αυγούστου 2023

Hautes Grecians: MS Andronis X 240791ek & Apiliotis
Η L’Oréal Professionnel γνωρίζει να δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά και έδωσε τη δική της μοναδική σφραγίδα στο φετινό Hautes Grecians.

Το πέμπτο Hautes Grecians ολοκληρώθηκε και μας άφησε εικόνες υψηλής μόδας και αισθητικής. Από την υψηλής σημασίας τοποθεσία του, μιας και η Ελευσίνα είναι η φετινή πολιτιστική πρωτεύουσα, μέχρι όλους τους σημαντικούς σχεδιαστές, οι δημιουργίες των οποίων “περπάτησαν” στην πασαρέλα, ήταν όλα τόσο όμορφα που δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε τι μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά.

Φυσικά, η L’Oréal Professionnel ήταν εκεί μέσα από την τεχνογνωσία της και την πολυετή εμπειρία της αγκάλιασε και ανέδειξε με τα χτενίσματα και τα hairstyles τους Έλληνες σχεδιαστές.

Jenny.Gr

Συγκεκριμένα, η κομμωτική ομάδα MS Andronis, επιμελήθηκε όλα τα hair looks του catwalk της Ελένης Καββαδά X 240791ek & Apiliotis και τις εκκεντρικές της δημιουργίες. Τα messy και φυσικά μαλλιά κυριάρχησαν στην πασαρέλα και τα χτενίσματα ήταν μια ωδή στη φυσικότητα και την καθαρότητα. Το επιμελώς ατημέλητο στιλ στα μαλλιά των μοντέλων ήταν αξιοθαύμαστο αν αναλογιστούμε τα polished looks που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα catwalks, και αυτό ήταν που έκανε και τις δημιουργίες να ξεχωρίσουν.

Jenny.Gr

Δείτε όλα όσα συνέβησαν backstage από την ομάδα των κομμωτηρίων MS Andronis:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.