ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Prada «εισβάλλει» στον κόσμο της ομορφιάς με την πρώτη της skincare & makeup σειρά


Ελένη Τσούτση

3 Αυγούστου 2023

Η Prada «εισβάλλει» στον κόσμο της ομορφιάς με την πρώτη της skincare & makeup σειρά
Instagram/@ Prada Beauty
Ο οίκος Prada κάνει το μεγάλο βήμα και μπαίνει δυναμικά στο beauty industry, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων για μακιγιάζ και skincare

Ο οίκος Prada δημιούργησε την πρώτη συλλογή μακιγιάζ και skincare που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.Έπειτα από την πετυχημένη διαδρομή που έχει χαράξει στο χώρο της μόδας και των αρωμάτων, τώρα υπόσχεται να μας μαγνητίσει με τόσο με την υψηλή ποιότητα όσο και την ξεχωριστή αισθητική που θα έχουν τα νέα λανσαρίσματα.
Η Global Creative Makeup Artist Λίνσεϊ Αλεξάντερ , σε συνεργασία με την digital makeup artist Ινές Άλφα, εμπνεύστηκαν μια συλλογή που ξεχειλίζει κομψότητα, με το όνομα “Rethinking Beauty”.

Η συλλογή Prada Beauty θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο και θα διαθέτει κραγιόν, foundation, σκιές και τέσσερα skincare προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα.

Η Global Creative Make-up Artist Λίνσεϊ Αλεξάντερ, χαρακτηρίζει τη σειρά εκκεντρικά αλλά παράλληλα σοφιστικέ. “Έψαξα βαθιά στα αρχεία για έμπνευση, καθώς είχα πρόσβαση σε όλα αυτά τα χρωματιστά prints, τα δέρματα, τις nylon υφές, ο κατάλογος δεν τελειώνει ποτέ “, δήλωσε στη British Vogue.

H κυρίαρχη έμπνευση είναι τα υφάσματα από παλιότερα shows του οίκου Prada. Οι παλέτες με τις σκιές έχουν τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις (τρεις γήινες και μια με twist), με pigmented υφές. Ακόμη, η πολυτελή Prada συσκευασία είναι ένα πραγματικό κόσμημα για το μπουντουάρ μας. Τα κραγιόν είναι ένας ακόμα θρίαμβος, καθώς υπάρχουν 26 ονειρεμένες matte αποχρώσεις με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, και εδώ το ξεχωριστό είναι ότι συνοδεύονται από refillable συσκευασίες σε silver και gold τόνους, με το iconic τριγωνικό logo και υφή που θυμίζει το Saffiano δέρμα της Prada.

Τέλος, τα foundation, θα είναι επίσης σε refillable συσκευασίες, και σε 33 αποχρώσεις, με ανάλαφρη υφή για μια glowy βάση. “Η ιδέα είναι ένα αναδείξουμε, να γιορτάσουμε και να ενδυναμώσουμε, παρά να καλύψουμε”, εξηγεί η Λίνσεϊ Αλεξάντερ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.