ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 ρουζ για τα πιο δροσερά και sexy μακιγιάζ του Αυγούστου


Ελένη Τσούτση

2 Αυγούστου 2023

6 ρουζ για τα πιο δροσερά και sexy μακιγιάζ του Αυγούστου
Instagram/@ shari.mua
Απόκτησε ένα από τα αγαπημένα μας ρουζ και λάμψε αυτό το καλοκαίρι

Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα λαμπερό και δροσερό δέρμα αυτό το καλοκαίρι, δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου ένα ρουζ που είναι το κλειδί για να πετύχεις αυτό το glowy φινίρισμα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει αυξηθεί η δημοτικότητα των ρουζ και βλέπουμε πολλά it girls να μην το αποχωρίζονται. «Τα ρουζ είναι τόσο δημοφιλή επειδή είναι φρέσκα και μοντέρνα», ανααφέρει η makeup artist των διασήμων, Σοφία Ζβάρτσκοφ στο Elle.com.

«Σε όλες αρέσει αυτό το δροσερό, φυσικό αποτέλεσμα στα μάγουλα. Εφαρμόζω ρουζ κάθε φορά που προσπαθώ να δημιουργήσω ένα «γυάλινο», λαμπερό αποτέλεσμα στο καθημερινό μακιγιάζ μου. Τα ρουζ σε πούδρα και κρέμα είναι υπέροχα όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο απαλό αποτέλεσμα, ιδανικό για γάμους και επίσημες εκδηλώσεις που πρέπει να είστε τέλειοι!», προσθέτει.

Με τόσα πολλά ρουζ στην αγορά, είναι δύσκολο να βρεις το κατάλληλο για την καθημερινή σου ρουτίνα. Είτε προτιμάς ένα φυσικό look είτε κάτι πιο έντονο, σου έχουμε τα ωραιότερα ρουζ που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το glowy δέρμα των ονείρων σoυ.

1. Kiko Milano Disney - The Little Mermaid Radiant Baked Blush - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η επιδερμίδα αναζωογονείται αμέσως, ενώ το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά ενισχύονται με ένα λαμπερό φινίρισμα.

2. Sisley Phyto-Blush Twist N°2 Fushia - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ένα κρεμώδες ρουζ σε μορφή stick που γίνεται ένα με την επιδερμίδα προσφέροντας μια υγιή λάμψη που διαρκεί.

3. Shiseido Innerglow Cheekpowder 02 Twilight Hour - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η ειδική σύνθεσή του βοηθά στην εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή εφαρμογή, ενω αφήνει μεταξένια απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα σου.

4. Sensai Blooming Blush 04 Blooming Orange 4 - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ρουζ σε μορφή compact πούδρας. Διαθέτει 2 μέρη: καθαρό χρώμα με σταθερά pigments που χαρίζει φυσικό χρωματικό αποτέλεσμα, και ένα μικρό μέρος illuminator, με μικροστοιχεία λάμψης, που αναμειγνύεται με το χρώμα και δίνει την εντύπωση πως το φως πηγάζει μέσα από την ίδια την επιδερμίδα.

5. Armani, Luminous Silk Glow Blush - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Luminous Silk Glow Blush, στην απόχρωση 52, είναι ένα ρουζ σε μορφή σκόνης, με μεταξένια υφή, που ντύνει απαλά το δέρμα με ένα φωτεινό χρώμα τόσο φυσικό που μοιάζει σαν να βγαίνει μέσα από την επιδερμίδα σου. Εμπλουτισμένο με την τεχνολογία του Armani, λειαίνει το δέρμα δίνοντας ταυτόχρονα ένα αναλαφρο χρώμα και ένα φυσικό λαμπερό τελείωμα.

6. Dior Backstage Rosy Glow Natural Glow Blush - Healthy Glow Finish 001 Pink - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το απαραίτητο ρουζ της σειράς προϊόντων μακιγιάζ Dior Backstage, το Dior Backstage Rosy Glow κυκλοφορεί με νέα σύνθεση και πιο πλούσια γκάμα αποχρώσεων. Σχεδιασμένο, για να καλύπτει πολλούς διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας, αυτό το ρουζ με τη φίνα, ανάλαφρη υφή γλιστρά και απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα, χαρίζοντας άμεσα αποτέλεσμα λάμψης υγείας.

Δες στην παρακάτω gallery: Τα καλύτερα nude κραγιόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.