ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

O Όστιν Μπάτλερ είναι ο νέος παγκόσμιος ambassador του YSL Beauty


Ελένη Τσούτση

10 Αυγούστου 2023

O Όστιν Μπάτλερ είναι ο νέος παγκόσμιος ambassador του YSL Beauty
Instagram/@ yslbeauty
Ο οίκος YSL Beauty ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Όστιν Μπάτλερ, τον παγκόσμιο Ambassador του νέου αρώματος MYSLF, ενός σύγχρονου οράματος της αρρενωπότητας

«Ήταν τιμή μου που μου ζητήθηκε να γίνω μέλος της οικογένειας YSL Beauty”,ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος. «Τα τελευταία χρόνια μίλησα με ανθρώπους που γνώριζαν τον Yves Saint Laurent. Έσπασε τους κώδικες. Ήταν επαναστάτης και λατρεύω αυτό το χαρακτηριστικό του. Νιώθω προνομιούχος που είμαι πλέον μέρος της κληρονομιάς που ξεκίνησε.»

Ο Όστιν Μπάτλερ έχει ήδη συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο διάσημους σκηνοθέτες Quentin Tarantino, Baz Luhrmann, Jim Jarmusch, και πιο πρόσφατα Jeff Nichols και Denis Villeneuve για τα επερχόμενα The Bikeriders και Dune: Part Two αντίστοιχα. Η μοναδική του ερμηνεία στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Elvis, έδειξε τη μοναδική του ικανότητα να απεικονίζει έναν περίπλοκο, συναρπαστικό χαρακτήρα . Η τριετής σκληρή δουλειά του αναγνωρίστηκε με μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο BAFTA Α’ Ανδρικού Ρόλου μεταξύ άλλων.

Ο Όστιν είναι ευαίσθητος και γνήσιος, σίγουρος για τον εαυτό του και προσιτός παρά την πολυπλοκότητά του. Δεν υπάρχει κανένας πιο αυθεντικά κατάλληλος για να αντιπροσωπεύει το άρωμα MYSLF. Εκφράζει μοναδικά τη σύγχρονη αρρενωπότητα της YSL Beauty.

Το MYSLF είναι ένα ανδρικό άρωμα που συνδυάζει την αναζωογονητική νότα του περγαμόντου και τον πλούτο του απόλυτου άνθους της πορτοκαλιάς με ζεστούς τόνους όπως το πατσουλί και το μοσχομυριστό στοιχείο Ambrofix™. Αυτό το ξυλώδες άρωμα λουλουδιών αναμειγνύεται με το δέρμα σας για να δημιουργήσει ένα μοναδικό προσωπικό άρωμα.

Είναι μια ισχυρή δήλωση της σύγχρονης αρρενωπότητας που σας επιτρέπει να αποδεχτείτε τον πραγματικό σας εαυτό χωρίς επιφυλάξεις ή συγγνώμη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.