ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Χέιλι Μπίμπερ: Λανσάρει τη νέα της σειρά καλλυντικών και έχει ότι χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή


Ελένη Τσούτση

22 Σεπτεμβρίου 2023

Χέιλι Μπίμπερ: Λανσάρει τη νέα της σειρά καλλυντικών και έχει ότι χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή
Instagram/@Hailey Bieber
Το λανσάρισμα που περιμέναμε έγινε και θα σε ενθουσιάσει

Η Χέιλι Μπίμπερ δημιουργεί τάσεις και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η δημιουργία του δικού της beauty brand, Rhode, ήταν κάτι που σχεδίαζε χρόνια και όπως φαίνεται κατάφερε να δημιουργήσει μία σειρά προϊόντων που έχει τεράστια ανταπόκριση. Η ίδια άλλωστε έχει υπέροχη επιδερμίδα και φροντίζει να μοιράζεται τα μυστικά της.

Μετά το λανσάρισμα των skincare προϊόντων, τώρα λανσάρει τη πρώτη σειρά makeup και πριν φανταστείς ότι πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά με 40 foundation και σκιές, θυμήσου: Η Χέιλι Μπίμπερ είναι γνωστή για τα trends όπως “glazed-doughnut skin” και “strawberry girl glow”.

«Μου αρέσει η λέξη «ενισχύω» γιατί έτσι κάνω το μακιγιάζ μου σε καθημερινή βάση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπίμπερ στην British Vogue. «Έτσι θα περιέγραφα την προσέγγιση της Rhode στο μακιγιάζ. Πάντα σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε αυτό που ήδη έχετε;».

Jenny.Gr
Instagram/@Hailey Bieber

Επειδή ξέρει ότι οι θαυμαστές της Rhode λατρεύουν το OG Peptide Lip Treatment (το οποίο συχνά εξαντλείται), ήταν λογικό να κυκλοφορήσει μια έκδοση σε νέες αποχρώσεις, αντί να κάνει κάτι εντελώς νέο, όπως μια μάσκαρα ή ένα foundation.

«Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τα δημιουργήσω γιατί ήθελα να διατηρήσω ακριβώς την ίδια φόρμουλα», ανέφερε η ίδια. «Δεν είμαι χημικός, οπότε σκέφτηκα, «απλώς βάλε λίγο χρώμα και ας το πάμε!» Πραγματικά δεν ήταν τόσο εύκολο».

Το αποτέλεσμα είναι το Peptide Lip Tint, το οποίο έρχεται σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις. Μπορείς να εγγραφείς μάλιστα στη λίστα αναμονής και να αγοράσεις το προϊόν που σου αρέσει στις 28 Σεπτεμβρίου, που θα κυκλοφορήσει επίσημα.

Jenny.Gr
Instagram/@ haileybieber

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.