ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε μάσκα προσώπου για λάμψη - Ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες


JTeam

22 Οκτωβρίου 2023

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε μάσκα προσώπου για λάμψη - Ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες
@chrisellelim
Πως να πετύχεις λαμπερή όψη στην επιδερμίδα σου που διαρκεί, με λίγα φυσικά υλικά

Οι Κυριακές είναι ημέρες αφιερωμένες στον εαυτό μας. Πριν την αρχή μιας ακόμη εβδομάδας αξίζει να βρούμε λίγο παραπάνω χρόνο για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας, το σώμα μας, αλλά και τον συναισθηματικό μας κόσμο. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μέσα από συνήθειες και πρακτικές που θα μας χαλαρώσουν και θα μας ανανεώσουν.

Και επειδή δεν έχουμε κάθε Κυριακή ούτε τον χρόνο, αλλά ούτε και τα χρήματα για επαγγελματικές περιποιήσεις, μπορούμε στο σπίτι μας πολύ εύκολα να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας και να την καθαρίσουμε, έτσι ώστε να μένει λαμπερή και υγιής όλες τις υπόλοιπες ημέρες.

Η Kρισέλ Λιμ, δημοφιλής influencer, επιχειρηματίας και fashion stylist, μοιράζεται μαζί μας την αγαπημένη της μάσκα, την οποία φτιάχνει στο σπίτι της με τρία μόλις υλικά. Μπανάνα, μέλι, και κόκκους καφέ. Τα υλικά μπορεί να είναι πολύ απλά, ωστόσο ο τρόπος εκτέλεσης είναι που πρέπει να δώσουμε σημασία.

Η συγκεκριμένη μάσκα προσώπου είναι ιδανική για ελαφρώς λιπαρές επιδερμίδες, και πέρα από ενυδάτωση μπορεί να σου χαρίσει λαμπερή όψη που διαρκεί.

Μέσα από το βίντεο της στο TikTok, μπορείς να δεις ακριβώς πως να πετύχεις το αποτέλεσμα, πολτοποιώντας μισή μπανάνα, μισή κουτάλια μέλι και λίγους κόκκους καφέ. Στη συνέχεια την απλώνεις στο πρόσωπο σου και την αφήνεις να δράσει για περίπου μισή ώρα. Ξεβγάζεις με ζεστό νερό και είσαι έτοιμη.

Η συνταγή για την μάσκα ομορφιάς που χαρίζει λάμψη

@chrisellelim DIY honey banana face mask/scrub. Make the most moisturizing face mask with products you already have in your fridge. #skin #skincare #diy #beauty ♬ original sound - Chriselle Lim

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.