ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Μπιγιόνσε παρουσίασε το νέο της άρωμα "Cé Noir" - Όσα θες να ξέρεις γι' αυτό


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

30 Οκτωβρίου 2023

Η Μπιγιόνσε παρουσίασε το νέο της άρωμα "Cé Noir" - Όσα θες να ξέρεις γι' αυτό
IG @beyonce
Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την επιστροφή της Μπιγιόνσε στη βιομηχανία της ομορφιάς με το λανσάρισμα του νέου της αρώματος

Η Μπιγίονσε ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του πολυπόθητου αρώματός της, μπήκε επίσημα στον celebrity fragrance κύκλο. Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός μπήκε στο Instagram πριν από μερικές ημέρες για να αποκαλύψει το όνομα και τις νότες του κομψού νέου αρώματος, καθώς και να ανοίξει τελικά τη λίστα προπαραγγελιών για τους θαυμαστές στις ΗΠΑ.

«Αφού πειραματιζόμασταν με τη σύνθεση του αρώματος για μήνες, επιτέλους ξέρουμε ότι το άρωμα δημιουργήθηκε στη Γαλλία και μπήκε σε ένα περίτεχνο μπουκάλι όπου το design του διαθέτει ένα κυκλικό παράθυρο, το οποίο περιγράφει την ψυχή του αρώματος. Το όνομα; Cé Noir, ένας τίτλος που σημαίνει “Αυτό το μαύρο” στα γαλλικά και είναι ένα νεύμα για την τραγουδίστρια.»

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, αυτό είναι το unboxing του Cé Noir και είναι επιτέλους εδώ μετά από χρόνια δουλειάς», είπε κατά την αποκάλυψη της στο Instagram. «Ήθελα κάτι να είναι μονολιθικό και ήθελα κάτι για να έχω λίγη οικειότητα, οπότε ακριβώς εδώ μπορείτε να δείτε μέσα στην ψυχή του αρώματος».
Το Cé Noir θα ξεκινήσει να πωλείται στις ΗΠΑ και τον Καναδά τον Νοέμβριο.

Αν και αυτό δεν είναι το πρώτο εγχείρημα της Μπιγιονσέ στον κόσμο των αρωμάτων, υπάρχουν μερικές μεγάλες διακρίσεις ανάμεσα στο κλασικό άρωμα που κυκλοφόρησε το 2010, Heat, και το νέο Cé Noir. Εάν κολλήσατε μέχρι τις τελευταίες σταγόνες του καταργημένου αρώματος Noughties, δυστυχώς, αυτή η νέα επανάληψη απέχει πολύ οσφρητικά. Όπου το Heat είναι ένα γλυκό φρουτώδες άρωμα, το νέο άρωμα περιέχει νότες από κλημεντίνη και χρυσό μέλι, απόλυτο τριαντάφυλλο και γιασεμί sambac και μύρο και κεχριμπάρι Ναμίμπια.

Αναμένουμε σύντομα την κυκλοφορία του Cé Noir με την υπογραφή της Μπιγιόνσε και στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.