ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

JLo Beauty: H Τζένιφερ Λόπεζ μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της balm για τα χείλη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

2 Νοεμβρίου 2023

JLo Beauty: H Τζένιφερ Λόπεζ μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της balm για τα χείλη
IG @jlo
Εμπνευσμένη από τα supermodels των ‘90s, η Τζένιφερ Λόπεζ δημιούργησε μια εκπληκτική σύνθεση lip balm

Η Τζένιφερ Λόπεζ επεκτείνεται στην κατηγορία των χειλιών λανσάροντας το νέο προϊόν της JLo Beauty: Beso Balm Ultra-Hydrating Lip Mask. Πρόκειται για μια υβριδική μάσκα χειλιών που εφαρμόζεται τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και της νύχτας ως θεραπεία νυκτός για τα χείλη.

«Ήθελα να δημιουργήσω πραγματικά το βάλσαμο των ονείρων μου», είπε η Λόπεζ τηλεφωνικά. «Απλώς δεν είχα βρει ακόμα ένα που να συμπληρώνει όλα τα κουτάκια. Έτσι, άρχισα να δουλεύω δημιουργώντας το δικό μου, με αυτό τον τρόπο έχουμε πολλές ιδέες για τα προϊόντα. Λέω, ”Εντάξει, έχουμε έναν ορό λάμψης. Έχουμε το καθαριστικό, τον ορό, την ενυδατική κρέμα, το SPF, τη μάσκα. Τι λείπει; Τι άλλο βάζω το βράδυ που είναι μέρος αυτής της ρουτίνας;”. Και αυτό ήταν το balm για τα χείλη».

Η φόρμουλα προέρχεται από τη Νότια Κορέα, με βουτυρώδη υφή και άρωμα βανίλιας. Η γεύση είναι εμπνευσμένη από το αγαπημένο παιδικό γλυκό της Λόπεζ, το flan de vainilla. «Ήταν σαν να ήμουν πίσω στην κουζίνα της γιαγιάς μου», είπε. «Έχω εμμονή με αυτό. Θα τα κατάφερνε μόνο τα Χριστούγεννα, μερικές φορές την Ημέρα των Ευχαριστιών, και εγώ απλά ανυπομονούσα όλο το χρόνο».

Χρησιμοποιώντας εκχύλισμα φύλλων καντελίλιας για απαλυντικό αποτέλεσμα, το Beso Balm στοχεύει να προσφέρει μια ενυδατική, μη κολλώδης γεμάτη εμφάνιση με γυαλιστερό φινίρισμα. Με τιμή 19 $ (8 ml), είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο στα jlobeauty.com, sephora.com, amazon.com, revolve.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Macy's (καθώς και στο διαδίκτυο). Το Beso Balm θα συμπεριληφθεί στα εορταστικά σετ δώρων JLo Beauty.

«Όταν πάω για ύπνο, το τελευταίο πράγμα που κάνω είναι να βάλω το lip balm μου, είναι κυριολεκτικά δίπλα στο κρεβάτι μου αυτή τη στιγμή», ανέφερε η σταρ
Η ρουτίνα των χειλιών της αυτές τις μέρες είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω αρχίσει να εφαρμόζω ξανά τη μόδα των supermodels στα χείλη, όπου κάνεις πιο σκούρo περίγραμμα χειλιών και μετά βάζεις ένα πιο ανοιχτό κραγιόν στο κέντρο των χειλιών. Ωστόσο, με το Beso Balm, δεν το κάνω τόσο σκούρο όπως έκαναν παλιά τα supermodels, αλλά λίγο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών μου. Κάνω το περίγραμμα των άκρων και μετά βάζω το Beso Balm στη μέση για ένα πολύ πιο juicy, γυαλιστερό wet lip look»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.