ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι αποχρώσεις κραγιόν που θα ανανεώσουν το μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Οκτωβρίου 2023

Οι αποχρώσεις κραγιόν που θα ανανεώσουν το μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν
IG @patrickta
5 hot αποχρώσεις κραγιόν που αναμένεται να ανανεώσουν την εμφάνιση, αλλά και τη διάθεσή σου

Η άφιξη της νέας σεζόν σηματοδοτεί την ανανέωση της γκαρνταρόμπας, αλλά και του μακιγιάζ μας: από την υφή της βάσης , που γίνεται πιο λαμπερή, μέχρι τα προϊόντα για τα μάτια και τα ζυγωματικά που αποκτούν πιο ζεστούς τόνους με τολμηρά χρώματα, αλλά και τα χείλη που σε καλούν να πειραματιστείς με νέες πολυπόθητες αποχρώσεις.
Ας μην ξεχνάς άλλωστε πως ένα νέο κραγιόν είναι ο πιο εύκολος τρόπους να ανανεώσεις άμεσα την εμφάνισή σου.

Latte χείλη

Το Latte μακιγιάζ ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις των τελευταίων μηνών. Αν η καλοκαιρινή του εκδοχή ήταν αναμφισβήτητα sun kissed , με πολλά bronze και λαμπερά φινιρίσματα ιδανικά για την ανάδειξη της μαυρισμένης επιδερμίδας, τώρα σε αυτό το στιλ μακιγιάζ τα χείλη γίνονται ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Τα lip gloss σε χρώμα καραμέλας έρχονται να αντικατασταθούν από σταθερά κραγιόν με βελούδινο αποτέλεσμα και ασορτί μολύβια για τη δημιουργία ενός αυστηρού περιγράμματος χειλιών.

Berry χείλη

Σε αυτή την περίπτωση, η χρωστική πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας με τα δάχτυλα με απαλές ταμποναριστές κινήσεις. Στόχος είναι να φαίνεται «ζωντανό» και ατελές σαν να το φορούσες όλη μέρα.


Grunge χείλη

Η δεκαετία του '90 είναι μια συνεχής πηγή έμπνευσης, ακόμα και στο μακιγιάζ. Μια avant-garde χρωματική παλέτα με ασημί- μαύρες αποχρώσεις που αρχικά μοιάζουν ιδιαιτέρως τολμηρές για να φορεθούν στην καθημερινότητα. Κι όμως ισχύει το αντίθετο: Για να φορέσεις αυτές τις statement αποχρώσεις κραγιόν, απλώς συνδύασέ τες με ένα «γυμνό» πρόσωπο με φρέσκια και φυσική επιδερμίδα.

Κόκκινα χείλη

Ανάμεσα στις πιο cool τάσεις του φθινοπώρου δεν θα μπορούσε να λείπει η πιο hot και σοφιστικέ απόχρωση: το κόκκινο. Το οποίο όμως ανανεώνεται ενόψει της νέας σεζόν και αποκτά μια τονικότητα που θυμίζει ρουμπίνι.

Φυσικά χείλη

Με υβριδικά κραγιόν που θυμίζουν χρωματιστά balms με άνετη υφή. Πρόκειται για μια εμφάνιση που αγαπούν ιδιαίτερα οι stars και την επιλέγουν συχνά στην καθημερινότητά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.