ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτή είναι η ιδανική σύνθεση foundation για το δέρμα με τάση ακμής


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Οκτωβρίου 2023

Αυτή είναι η ιδανική σύνθεση foundation για το δέρμα με τάση ακμής
IG @emilyshak
Το ιδανικό foundation για αυτόν τον τύπο δέρματος πρέπει να συνδυάζει την κάλυψη με την περιποίηση και την αποκατάσταση της ισορροπίας του δέρματος

Το δέρμα με τάση ακμής έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, τις οποίες πρέπει να τις αποδεχτούμε, να τις αγαπήσουμε και κατ΄επέκταση να τις φροντίσουμε με τον κατάλληλο τρόπο. Για παράδειγμα, η εφαρμογή οποιουδήποτε foundation σε δέρμα με τάση ακμής μοιάζει λίγο με το να κρύβουμε τη σκόνη κάτω από το χαλί. Το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμα εκεί, δεν έχει πραγματικά εξαφανιστεί, απλώς το «καλύψαμε».

Η ιδανική σύνθεση

Το καλύτερο προϊόν μακιγιάζ για το δέρμα με ακμή είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν βάσης ειδικά σχεδιασμένο για αυτόν τον τύπο, που ικανοποιεί στοχευμένες ανάγκες και ενισχύει τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας: δεν πρέπει απλώς να καλύπτει ατέλειες και κοκκινίλες, αλλά και να βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την ισορροπία του, έχοντας σμηγματορυθμιστική δράση και καταπραϋντικά και ενυδατικά συστατικά.

Οι σύμμαχοι για το δέρμα με τάση ακμής

Τα υβριδικά καλλυντικά, όπως το foundation και το concealer, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για το δέρμα με τάση ακμής. Κι αυτό, δίοτι συνδυάζουν τις καλυπτικές χρωστικές του μακιγιάζ με τα ενεργά συστατικά της περιποίησης της επιδερμίδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.