ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Μπίλι Άιλις κυκλοφόρησε το νέο της limited edition red hot άρωμα


JTeam

10 Νοεμβρίου 2023

Η Μπίλι Άιλις κυκλοφόρησε το νέο της limited edition red hot άρωμα
IG @billieeilishfragrances
Ένα αποπλανητικό άρωμα που «μυρίζει» κόκκινο

Το νέο άρωμα της Μπίλι Άιλις μυρίζει όπως το κόκκινο χρώμα. Η pop star, η οποία έχει συναισθησία - μια πάθηση που της επιτρέπει να οραματίζεται τη μυρωδιά - φαντάστηκε έναν κόσμο βυσσινί για το Eilish No. 3, το τρίτο της άρωμα.

Με τo Eilish Νο. 3, το οσφρητικό σύμπαν της τραγουδίστριας μπαίνει σε νέα επικράτεια. H Μπίλλι Άιλις έκανε το οσφρητικό της ντεμπούτο με το άρωμα Eilish™, το οποίο είναι ένα γλυκό μείγμα βανίλιας και μόσχου, ενώ η δεύτερη κυκλοφορία της, Eilish No. 2, είναι ένα κυκλοθυμικό μείγμα εσπεριδοειδών-πιπεριών.

Το Eilish No. 3 απογειώνει το μεθυστικό γιασεμί και το συνδυάζει με το πικάντικο σαφράν και του χαρίζει ένα απαλό στοιχείο αποπλάνης ενισχύοντάς το με νότες κέδρου. Είναι ένα άρωμα που ταιριάζει απόλυτα στα μπουκάλια των αρωμάτων τη Άιλις, σχεδιασμένο σύμφωνα με τα αγαπημένα μέρη του σώματός της: το στήθος, το λαιμό και την κλείδα.

Το νέο άρωμα εκφράζει την «προσωπική εξέλιξη» της ίδιας της Μπίλι Άιλις. Ίσως το Red Hot άρωμα να είναι ένα νεύμα στον πρόσφατο πειραματισμό της με πιο βραδινά ρούχα και τον κορσέ, μια απότομη στροφή από τις αγορίστικες, υπερμεγέθεις φόρμες για τις οποίες είναι γνωστή.

Το Eilish No. 3 είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο στο Billie Eilish Fragrances.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.