ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η DUST+CREAM στο πλευρό του Χαμόγελου του Παιδιού στο πρώτο Smile Bazaar Θεσσαλονίκης


JTeam

27 Νοεμβρίου 2023

Η DUST+CREAM στο πλευρό του Χαμόγελου του Παιδιού στο πρώτο Smile Bazaar Θεσσαλονίκης
Για πρώτη φορά φέτος το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar του στη Θεσσαλονίκη και η DUST+CREAM βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του

Μετά από τα επιτυχημένα bazaar στην Αθήνα, το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει το πρώτο χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar και στη Θεσσαλονίκη. Η DUST+CREAM στηρίζει αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία και ενισχύει τη διοργάνωση με μια σειρά best selling προϊόντων που θα διατεθούν για πώληση στο bazaar με σκοπό την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού.

Το Smile Bazaar διοργανώθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού για πρώτη φορά το 2018 στην Αθήνα και έκτοτε πραγματοποιείται κάθε χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ανακαλύψει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Μικροί και μεγάλοι δίνουν το παρών σε μια γιορτινή διοργάνωση που στόχο έχει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις πολύπλευρες δράσεις του Χαμόγελου του Παιδιού.

Φέτος η διοργάνωση θα γίνει και στη συμπρωτεύουσα το διάστημα 1-10 Δεκεμβρίου στη ΔΕΘ – Helexpo, στο περίπτερο νούμερο 6. Το bazaar θα είναι γεμάτο μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις για τα παιδιά και τους ενήλικες που θα επιλέξουν να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους εκεί, στηρίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Από την αρχή της λειτουργίας της, η DUST+CREAM ανέπτυξε ισχυρή κοινωνική δράση, στo πλαίσιo της οποίας φροντίζει να στέκεται στο πλευρό οργανισμών που παράγουν ισχυρό κοινωνικό έργο. Το πρώτο χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar στη Θεσσαλονίκη είναι λοιπόν γεγονός και η DUST+CREAM σας προσκαλεί να το επισκεφθείτε ώστε να βρείτε τα αγαπημένα σας makeup και skincare goodies σε απίστευτα χαμηλές τιμές και να στηρίξετε το έργο του οργανισμού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.