ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα εκθαμβωτικά beauty looks που πρωταγωνίστησαν στο κόκκινο χαλί


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Ιανουαρίου 2024

Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα εκθαμβωτικά beauty looks που πρωταγωνίστησαν στο κόκκινο χαλί
Getty Images
Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις στο red carpet των Χρυσών Σφαιρών

Τα 81α βραβεία Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα στο «Beverly Hilton», στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης περπάτησαν λαμπερές celebrities που μαγνήτισαν το ενδιαφέρον μας τόσο με τα εντυπωσιακά τους φορέματα, όσο και με τα εκθαμβωτικά beauty looks τους.

Μάργκο Ρόμπι

Jenny.Gr
Getty Images

Η λαμπερή ηθοποιός σε ακόμη μια Barbiecore εμφάνιση, έλαμψε με τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά της και το φυσικό nude μακιγιάζ της.

Τζένιφερ Λόπεζ

Jenny.Gr
Getty Images

Η Τζένιφερ Λόπεζ έφερε στην επιφάνεια τη «Barbie» που υπάρχει μέσα της με το δικό της ροζ beauty look. Τα μαλλιά της σε πλαινή χωρίστρα με κλασικά Old Hollywood waves και το μακιγιάζ της σε ροζ τόνους δημιούργησαν μια γλυκιά εμφάνιση.

Άλισον Ουίλιαμς

Jenny.Gr
Getty Images

Η Άλισον Γουίλιαμς ήταν πραγματικά πανέμορφη με ένα κομψό updo στα μαλλιά και με ανοιχτό καφέ smokey eyelook, baby pink χείλη και λαμπερή επιδερμίδα.

Ρόζαμουντ Πάικ

Jenny.Gr
Getty Images

Η Ρόζαμουντ Πάικ φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαύρο δαντελένιο πέπλο που ταίριαζε απόλυτα με το μαύρο δαντελένιο φόρεμά της. Από κάτω, το μακιγιάζ της ήταν φρέσκο και dewey, με ρουζ αποχρώσεις του ροζ στα μάγουλα και τα χείλη της.

Χέιλι Στάινφελντ

Jenny.Gr

Το ροζ δεν είναι μόνο για την Barbie. Η Χέιλι Στάινφελντ μας χάρισε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το ροζ μακιγιάζ και ένα cool-girl updo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.