ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Dyson Beauty βρέθηκε ξανά στο κόκκινο χαλί στα βραβεία Grammy 2024


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2024

Η Dyson Beauty βρέθηκε ξανά στο κόκκινο χαλί στα βραβεία Grammy 2024
IG @dysonhair
Μαζί με τις stars Olivia Rodrigo, SZA και Coco Jones

Η Olivia Rodrigo επανάφερε την αίγλη του παλιού Χόλιγουντ εντός και εκτός του κόκκινου χαλιού. Για να πετύχει αυτό το look, ο κομμωτής της Clayton Hawkins χρησιμοποίησε το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic™ Professional Edition στις ρυθμίσεις μέτριας θερμότητας και ροής αέρα, το Dyson Airwrap™Multi-styler με το εξάρτημα Airwrap™ long barrel 1,2 ιντσών στις ρυθμίσεις μέτριας θερμότητας και ροής αέρα και για να κάνει μπούκλες στο mohawk section της Olivia για πρόσθετο όγκο. Ως τελευταία πινελιά στο αψεγάδιαστο hairstyle χρησιμοποιήσαν το ισιωτικό μαλλιών Dyson Corrale™ στη ρύθμιση μέτριας θερμότητας.

Η Coco Jones εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο look της εντός και εκτός του κόκκινου χαλιού. Η κομμώτριά της Ashanti Lation χρησιμοποίησε το Dyson Airwrap™Multi-styler στις ρυθμίσεις υψηλής θερμότητας και ροής αέρα με το εξάρτημα μαλακής βούρτσας λείανσης για να στεγνώσει τα μαλλιά της Coco γρήγορα και αποτελεσματικά. Όταν κότσος της Coco είχε τελειοποιηθεί, η Ashanti χρησιμοποίησε το Dyson Airwrap™Multi-styler σε μεσαίες ρυθμίσεις θερμότητας και ροής αέρα χρησιμοποιώντας το εξάρτημα Airwrap™ barrel 0,8 ιντσών για να δημιουργήσει και να σγουρύνει τα κομμάτια της φράντζας που ‘αγκάλιαζαν’ τέλεια το πρόσωπό της.

Η SZA ήταν άψογη στα βραβεία Grammy. Η κομμώτριά της Devanté Turnbull χρησιμοποίησε το ισιωτικό Dyson Airstrait™ Straightener που θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα, στις ρυθμίσεις υψηλής θερμότητας και ροής αέρα για να στεγνώσει και να ‘απλώσει΄τα μαλλιά, καθώς και το ισιωτικό Dyson Corrale™ hair styler στη ρύθμιση υψηλής θερμότητας για να κάνει τα μαλλιά μεταξένια για ένα κομψό ίσιο look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.