ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Valmont γιορτάζει την 40η επέτειο της εμβληματικής κρεμο-μάσκας Prime Renewing Pack


JTeam

19 Φεβρουαρίου 2024

H Valmont γιορτάζει την 40η επέτειο της εμβληματικής κρεμο-μάσκας Prime Renewing Pack
και παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση ‘Happy Mask Anniversary Edition

«Η εμβληματική κρεμο-μάσκα Prime Renewing Pack γιορτάζει τα 40α γενέθλιά της! 40 χρόνια χαράς, 40 χρόνια αποτελεσματικότητας που έχουν χαρίσει χαμόγελο στη γυναικεία και ανδρική επιδερμίδα... γι’ αυτό και κάποιοι την αποκαλούν ‘Happy Mask’! Το 2024 θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη ‘Happy Mask’ κοινότητα της Valmont και να μοιράσουμε χαμόγελα, γιορτάζοντας με χαρά και ενθουσιασμό!».

Jenny.Gr
Sophie Vann Guillon CEO της Valmont

Ετοιμάστε τα πυροτεχνήματα, ανοίξτε σαμπάνιες, ξεκινά η γιορτή για την επετειακή έκδοση των 40 χρόνων της Prime Renewing Pack! Η Happy Mask Anniversary Edition κυκλοφορεί ως μια παιχνιδιάρικη ωδή στο πιο ευχάριστο και απολαυστικό προϊόν, σύμφωνα με τους λάτρεις της Valmont , και μία ουσιαστική σύνδεση με αυτό τον διαχρονικό «αστέρα» της περιποίησης της
επιδερμίδας που από το 1984 χαρίζει άμεσο smile-boosting εφέ.

Best-seller από το 1984 | #1 σε πωλήσεις | 1 βαζάκι πωλείται κάθε δύο λεπτά παγκοσμίως

Η χαρά και η ομορφιά είναι αλληλένδετες, όπως γνωρίζουν οι λάτρεις της Valmont – πολλοί εκ των οποίων χαρακτηρίζουν την Prime Renewing Pack ως τη δική τους ‘Happy Mask’. To #1 προϊόν της Valmont σε πωλήσεις από το 1984 – ένα βαζάκι πωλείται κάθε δύο λεπτά παγκοσμίως – ξεχωρίζει για την ευελιξία και την άμεση αποτελεσματικότητά του στο δέρμα.

Jenny.Gr

Αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα ενέπνευσαν τη Sophie Vann Guillon να δημιουργήσει τη Happy Mask Anniversary Edition, ως φόρο τιμής στο πρώτο προϊόν της πολυτελούς σειράς κυτταρικών καλλυντικών της Valmont το 1984 και στις τέσσερις δεκαετίες του θρυλικού «WOW» effect που χαρίζει στην επιδερμίδα.

Happy Mask Anniversary Edition: μία «επέτειος» χαράς!

Η Valmont παρουσιάζει τη Happy Mask Anniversary Edition, ως δείγμα της σταθερής αγάπης του κοινού για την Prime Renewing Pack εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

«Ντυμένη» για την περίσταση με μια πολύχρωμη, ανάλαφρη εκδοχή του χαμογελαστού συμβόλου Smiley της Valmont, ένα εικαστικό που φέρει την καλλιτεχνική υπογραφή του Didier Guillon, Ιδρυτή και Καλλιτεχνικού Διευθυντή του brand, η 40η επετειακή έκδοση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για το έτος 2024.

Jenny.Gr

Μια χρονιά γεμάτη Happy Mask fun.

Ξεκινώντας από τον Μάρτιο του 2024, τα καταστήματα και τα corners της Valmont θα γιορτάσουν τα «γενέθλια» της ‘Happy Mask’ με πολλές εκδηλώσεις και ξεχωριστές εκπλήξεις μέσα στο έτος. Πλούσια events για τον εορτασμό 40 χρόνων περιποίησης κατά της χαλάρωσης και των ρυτίδων, βελτίωσης της κουρασμένης όψης και
αποκάλυψης της «WOW» ομορφιάς για μια απίστευτα λαμπερή επιδερμίδα. Happy Mask Anniversary Edition

Το πρώτο skincare must-have που δημιούργησε η Valmont το 1984, σε μία γενναιόδωρη συσκευασία 75ML.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.