ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε την εμμονή της με τα exfoliation pads για υγιή λάμψη στο δέρμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Φεβρουαρίου 2024

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε την εμμονή της με τα exfoliation pads για υγιή λάμψη στο δέρμα
IG @gwynethpaltrow
Το Overnight Peel της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι σαν να φέρνεις τον δερματολόγο στο σπίτι σου, επιτυγχάνοντας ένα υπέροχο λαμπερό δέρμα

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βαρέθηκε να επισκέπτεται δερματολόγους για να απολαμβάνει κορυφαίες θεραπείες προσώπου. Ως απάντηση, δημιούργησε μια beauty καινοτόμα: το goop Beauty 15% Glycolic Acid Overnight Peel, μια φιλική προς το χρήστη λύση που φέρνει αξιόπιστα αποτελέσματα, εξασφαλίζοντας μια λαμπερή επιδερμίδα όπως ακριβώς συμβαίνει με μια επαγγελματική περιποίηση προσώπου.

Το νέο προϊόν που σχεδίασε η λαμπερή star απολεπίζει εντατικά το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι το επόμενο πρωί το δέρμα είναι πιο απαλό και λαμπερό.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε την έμπνευσή της πίσω από το νέο προϊόν. Όπως είπε η ίδια: «Εμπνεύστηκα από ένα χημικό peeling που έκανα στο δερματολόγο μου. Ήθελα πολύ να φτιάξω κάτι που να είναι εύκολο για χρήση στο σπίτι και να ταιριάζει στη νυχτερινή ρουτίνα. Είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Θα αρχίσετε πραγματικά να νιώθετε αυτό το μυρμήγκιασμα. Κοιμάμαι με αυτό στο δέρμα μου και το πρωί το ξεπλένω. Το δέρμα μου είναι εξαιρετικά απαλό. Με το ολονύκτιο Glow Peel, νιώθω φρέσκια και λαμπερή και έτοιμη να ξεκινήσω τη μέρα μου.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.