ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

«Τίτλοι τέλους» για το συμβόλαιο της Μπέλα Χαντίντ με την Charlotte Tilbury, από τον περασμένο Νοέμβριο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Φεβρουαρίου 2024

«Τίτλοι τέλους» για το συμβόλαιο της Μπέλα Χαντίντ με την Charlotte Tilbury, από τον περασμένο Νοέμβριο
IG @bellahadid
Τον Μάρτιο του 2023, η Charlotte Tilbury ανακοίνωσε την Μπέλα Χαντίν ως το νέο πρόσωπο της μάρκας

Το πολυτελές beauty brand, Charlotte Tilbury, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Μπέλα Χαντίντ οκτώ μήνες αφότου ανακοίνωσε το διάσημο supermodel ως το πρόσωπο της μάρκας.

Πηγές αναφέρουν ότι η Μπέλα Χαντίντ αφέθηκε ελεύθερη από το συμβόλαιό της με τη Charlotte Tilbury. Το μοντέλο ειδοποιήθηκε τον Νοέμβριο και δόθηκε ο λόγος της «ανωτέρας βίας» στο συμβόλαιό της.

Σύμφωνα με τη Νομική Σχολή Cornell, η ανωτέρα βία είναι μια διάταξη σε μια σύμβαση που απαλλάσσει και τα δύο μέρη από την υποχρέωση, εάν ένα έκτακτο γεγονός εμποδίζει άμεσα ένα ή και τα δύο μέρη να εκτελέσουν.

Ο πραγματικός λόγος για την αποχώρηση της Μπέλα Χαντίντ από το brand δεν έχει αποκαλυφθεί. Η είδηση ωστόσο, προκάλεσε έκπληξη, δεδομένης της φιλικής σχέσης που απεικονίζεται μεταξύ της Μπέλα Χαντίντ και της ίδιας της Σάρλοτ Τίλμπερι σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πέρυσι στα social media.

Jenny.Gr
IG @bellahadid

Στο βίντεο, η Σάρλοτ απευθυνόταν στοργικά στη Μπέλα, δηλώνοντας, «Μπέλα, αγάπη μου! Είμαι πολύ χαρούμενη που είσαι εδώ», στην οποία η Μπέλα απάντησε με την ίδια θέρμη, «Σάρλοτ, αγάπη μου! Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι εδώ μαζί σου, Σ'αγαπώ.»

Μετά τον «χωρισμό» της από τη Charlotte Tilbury, η Μπέλα ετοιμάζει πυρετωδώς το λανσάρισμα του δικού της beauty & wellness brand, Orebella, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.