ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Vichy: Nέα Neovadiol Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης & Μείωσης Κηλίδων με δείκτη προστασίας SPF50


JTeam

29 Φεβρουαρίου 2024

Vichy: Nέα Neovadiol Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης & Μείωσης Κηλίδων με δείκτη προστασίας SPF50
Διορθώνει τις ρυτίδες, μειώνει τις κηλίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης.

Η εμμηνόπαυση αποτελεί ένα φυσιολογικό στάδιο στη ζωή μιας γυναίκας και αντιπροσωπεύει το 1/3 της ζωής της. Με περισσότερα από 20 χρόνια κλινικής έρευνας, σε περισσότερες από 1.200 γυναίκες στην εμμηνόπαυση, η Vichy πρωτοπορεί στην επιστημονική γνώση που σχετίζεται με τις ορμονικές μεταβολές και την επίδρασή τους στην επιδερμίδα.

Jenny.Gr

Η Vichy με την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας NEOVADIOL σχεδιασμένων για κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης παρουσιάζει την νέα Neovadiol Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης & Μείωσης Κηλίδων με δείκτη προστασίας SPF50, την 1η κρέμα με SPF50 για την μετεμμηνόπαυση, με ενεργά συστατικά υψηλής δερματολογικής αξιολόγησης και δράσης κατά των κηλίδων.

Jenny.Gr

Η νέα κρέμα διορθώνει τις ρυτίδες, μειώνει τις κηλίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης.

Την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης, οι ορμονικές αλλαγές που βιώνουμε επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος. Η επιδερμίδα χάνει την πυκνότητα της και γίνεται ορατά πιο θαμπή ενώ το περίγραμμα αλλοιώνεται.

Επειδή η αποτελεσματικότητα είναι προτεραιότητα για τη Vichy, οι συνθέσεις έχουν κλινικά αξιολογηθεί από δερματολόγους σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.