ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Υπάρχει λόγος που αυτή η μάσκα ματιών έχει βραβευτεί 3 φορές


JTeam

13 Μαρτίου 2024

Υπάρχει λόγος που αυτή η μάσκα ματιών έχει βραβευτεί 3 φορές
Ο λόγος γίνεται για την Instant Tightening Mask της σειράς Elements της Juliette Armand

H Instant Tightening Mask είναι το βραβευμένο προϊόν της σειράς Elements που το όνομά του προσδιορίζει τόσο τη δράση του (tightening = σύσφιξη), όσο και τον άμεσο χρόνο που απαιτείται για να ενεργήσει (instant).

Η καινοτομία της “leave on” μάσκας της Juliette Armand οφείλεται στην άνυδρη μικρομοριακή μορφή της, η οποία επιτυγχάνει υψηλές συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών, με υψηλά και άμεσα αποτελέσματα και συγχρόνως, φιλικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Πρόκειται για ένα άνυδρο επίθεμα στερεάς σκόνης που περιέχει 30% κολλαγόνο και 17% υαλουρονικό, μη ζωικής προέλευσης (bio-fermantation) σε μικρομοριακή δομή, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει σε εστιασμένα σημεία του προσώπου άμεση σύσφιξη, επανόρθωση, ενυδάτωση, αναπλήρωση όγκου και λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Jenny.Gr

Χρήση:

Λόγω της άνυδρης φύσης της συνιστάται να εφαρμόζεται αφού έχει προηγηθεί η τοποθέτηση ορού Elements (Bioplacenta, Eye Shine, Hyaluronic Acid, Collagen Elastin Serum). Η εφαρμογή της είναι απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τουλάχιστον τρία σημεία στην επιφάνεια του προσώπου (κάτω από τα μάτια, ρινοπαρειακές αύλακες ή μέτωπο). Ακολούθησε προσεχτικά τα παρακάτω βήματα:

1.Σε καθαρή επιδερμίδα εφάρμοσε υδατικό ορό Elements.

2.Με στεγνά χέρια απομάκρυνε τα δύο φύλλα από το σακουλάκι και αφαίρεσε τη λευκή προστατευτική μεμβράνη από κάθε φύλλο.

3.Πάνω στο υγρό (από τον ορό) δέρμα εφάρμοσε κάθε φύλλο της Instant Tightening Mask, από τη μεριά της σκόνης, στα σημεία ενδιαφέροντος και άφησε το προϊόν να δράσει για 1΄. Αν χρειαστεί συμπλήρωσε serum ώστε να μένουν νωπά τα σημεία κατά την εφαρμογή.

4.Αφαίρεσε μόνο την απομένουσα μπλε μεμβράνη μεταφοράς. Το προϊόν δεν αφαιρείται.

Tip: Η χρήση της ενδείκνυται πριν από ένα σημαντικό γεγονός (γάμο, party κλπ.), με το μακιγιάζ να ακολουθεί. Για καθημερινή περιποίηση, ο ορός και η κρέμα συστήνεται να εφαρμόζονται πρωί και βράδυ. Για βελτίωση και διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας εφάρμοζε τη μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.