ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Υπερμελάχρωση: H νέα καινοτομία της La Roche-Posay με ισχυρή δράση καταπολεμά τις κηλίδες σε όλους τους τόνους δέρματος


JTeam

15 Μαρτίου 2024

Υπερμελάχρωση: H νέα καινοτομία της La Roche-Posay με ισχυρή δράση καταπολεμά τις κηλίδες σε όλους τους τόνους δέρματος
Η La Roche-Posay λανσάρει το ​νέο Mela B3 Serum για την καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης

Ως η #1 μάρκα που συστήνουν οι δερματολόγοι παγκοσμίως για τη φροντίδα του δέρματος, η La Roche–Posay, αναγνωρίζει ότι η υπερμελάγχρωση είναι μια από τις πιο συνηθισμένες, αλλά και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμες δερματικές παθήσεις. Θέλοντας να δώσει λύση σε αυτό το παγκόσμια αυξανόμενο δερματικό πρόβλημα, ανακοινώνει τη ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ κατά της υπερμελάγχρωσης με το ενεργό συστατικό Melasyl™.

Jenny.Gr

Το νέο MELA B3 συνδυάζει το Melasyl™ –την απόλυτη «παγίδα μελανίνης»– με 10% αντιφλεγμονώδη Νιασιναμίδη, για ισχυρότερη δράση ενάντια στην υπερμελάγχρωση, ακόμα και σε επίμονες κηλίδες, με δράση κατά της επανεμφάνισής τους.

Jenny.Gr

Με αυτό το λανσάρισμα, η La Roche-Posay ανακοινώνει τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗΣ με υψηλότερη, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε όλους τους τόνους δέρματος από την πρώτη εβδομάδα. Με το MELA B3, μπορείτε να καταπολεμήσετε την υπερμελάγχρωση όπως ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.