ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

The Sun needs Red Grape: Yβριδικές φόρμουλες που συνδυάζουν τo suncare με το skincare


JTeam

29 Μαρτίου 2024

The Sun needs Red Grape: Yβριδικές φόρμουλες που συνδυάζουν τo suncare με το skincare
Η συλλογή KORRES Red Grape συνδυάζει την απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη φωτογήρανση, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, στην πόλη ή την παραλία

Πρόκειται για multi-tasking φόρμουλες βασισμένες σε καινοτόμο τεχνολογία με βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού που προσφέρουν αντιηλιακή προστασία και φροντίδα του δέρματος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων και των πανάδων. Η συλλογή περιλαμβάνει SPF 50 επιλογές και σε tinted εκδοχή για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο καθώς και την κρέμα προσώπου με διάφανη λάμψη για άμεσα φυσικά λαμπερό πρόσωπο.

Jenny.Gr

Η σειρά KORRES Red Grape προσφέρει:

  • Υψηλή προστασία από UVA / UVBακτινοβολία, καθημερινά + παντού
  • Kλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των κηλίδων και των πανάδων
  • Kλινικά αποδεδειγμένη αντιγηραντικήδράση
  • Eνυδατική δράση
Jenny.Gr

Η σειρά είναι ενισχυμένη με την προηγμένη τεχνολογία Grape Stem Cell Antioxidant System, ένα complex 3x πλούσιων πηγών αντιοξειδωτικών: Βλαστοκύτταρα από μία σπάνια ποικιλία κόκκινου σταφυλιού γεμάτη πολυφαινόλες, εκχύλισμα ελληνικού σταφυλιού και ένα αντιοξειδωτικό μίγμα βιταμινών που υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του επιδερμικού φραγμού -η πρώτη γραμμή άμυνας του δέρματος.

Με ελαφριές υφές που απλώνονται εύκολα και απορροφώνται άμεσα, η συλλογή Red Grape προστατεύει το δέρμα όλο το χρόνο, χαρίζει ομοιόμορφο τόνοκαι βελτιώνει την όψη του από την πρώτη εφαρμογή, ενώ η εμφάνιση πανάδων και ρυτίδων μειώνεται ορατά στις πρώτες 4 εβδομάδες χρήσης. Το δέρμα είναι λαμπερό, έχει υγιή όψη και ομοιόμορφο τόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.