ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Pearl skin: Το απόλυτο makeup trend της άνοιξης


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

29 Μαρτίου 2024

Pearl skin: Το απόλυτο makeup trend της άνοιξης
IG @hoskelsa
Πώς να υιοθετήσεις την τάση της λαμπερής, μαργαριταρένιας επιδερμίδας

Τα τελευταία χρόνια η λαμπερή επιδερμίδα καταλαμβάνει την κορυφαία θέση των beauty trends, όμως κάθε σεζόν αναβαθμίζεται. Από το «glass skin» που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των απανταχού makeup lovers, αυτή την άνοιξη περνάμε στην εποχή του «pearl skin» μακιγιάζ - το οποίο είναι ήδη μεγάλο TikTok trend.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Pearl skin

H τάση εμπνέεται από την ντελικάτη και φωτεινή λάμψη των μαργαριταριών, καθώς και από μια σαμπανιζέ χρωματική παλέτα. Σε αντίθεση με το «glass skin», το δέρμα φαίνεται λιγότερο υγρό. Είναι ένα μακιγιάζ που δημιουργεί μια πιο αιθέρια και μεταξένια εμφάνιση στην επιδερμίδα.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Η εφαρμογή

Όσον αφορά στην τοποθέτηση, η εφαρμογή είναι παρόμοια με το highlighting, αλλά με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Ενώ τοποθετούμε το highlighter κατά μήκος των κορυφών των ζυγωματικών μας, για τη δημιουργία του pearl skin effect το αναμειγνύουμε στα μήλα του προσώπου μας και κατά μήκος των ζυγωματικών, καθώς και διακριτικά στο μέτωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.