ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Your summer scentlist: Ο οίκος Jo Malone London παρουσιάζει τρία νέα αναζωογονητικά αρώματα από τη συλλογή Blossoms


JTeam

2 Απριλίου 2024

Your summer scentlist: Ο οίκος Jo Malone London παρουσιάζει τρία νέα αναζωογονητικά αρώματα από τη συλλογή Blossoms
Το Yellow Hibiscus, το Yuzu Zest και το Sunlit Cherimoya υπόσχονται να σας συνοδεύσουν τη θερινή περίοδο

Yellow Hibiscus

Jenny.Gr

Ένα αξιοθαύμαστο λουλούδι που ξετυλίγεται για να υποδεχθεί τις ακτίνες του ήλιου. Ο λαμπερός κίτρινος ιβίσκος είναι μια γιορτή χρώματος που ενσωματώνει ένα πληθωρικό πνεύμα χαράς. Η φρεσκάδα του τριαντάφυλλου αναδεικνύει το ζωηρό φλοράλ χαρακτήρα του, ενώ μια φέτα lime προσδίδει ζουμερούς χυμούς στο άρωμα.

Yuzu Zest

Jenny.Gr

Μία βουτιά με καλοκαιρινή διάθεση σε μια τροπική παραλία. Ο αέρας ηλεκτρίζεται από το άρωμα του yuzu. Με ξεχωριστές και ζωηρές νότες, η spicy αφρώδης αίσθηση εσπεριδοειδών ενισχύεται με το ξυλώδες βάθος του κεδρόξυλου και τη ρητινώδη πινελιά από βάλσαμο ελάτου.

Sunlit Cherimoya

Jenny.Gr

Πράσινα φρούτα cherimoya απολαμβάνουν την καλοκαιρινή ζέστη σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες. Καθώς η μουσική δυναμώνει, ο κόσμος συγκεντρώνεται για να μοιραστεί τη στιγμή. Αυτό το λαχταριστά απαλό άρωμα συμπληρώνεται με νότες από ζουμερό αχλάδι, ζεστές νότες ρητίνης copaiba και κρεμώδεις σπόρους tonka.

Η σειρά αρωμάτων Blossoms αποτελείται από:

  • Yellow Hibiscus Cologne 50ml
  • Yuzu Zest Cologne 50ml
  • Sunlit Cherimoya Cologne 50ml
  • Blossom Travel Trio 3x 10ml

Η συλλογή Blossoms είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Jo Malone London Γλυφάδα, attica Department Stores, Hondos Center, Galerie de Beauté.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.