ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η τέχνη του gourmet: Η Diptyque συναντά το Café Verlet


JTeam

10 Απριλίου 2024

Η τέχνη του gourmet: Η Diptyque συναντά το Café Verlet
Η Diptyque εμπλουτίζει τη γκάμα της με νέες, λαχταριστές, gourmet ευωδιές

Καλώς ήρθατε στο παρισινό café, όπου η πρωτοπόρος των εμβληματικών αρωμάτων για το σπίτι, Diptyque, πραγματοποίησε μια αποκλειστική gourmet συνεργασία, δίνοντας νέα διάσταση στις οσφρητικές δημιουργίες της. Υμνώντας το γαλλικό art of living, αυτό το café μάς προσκαλεί να ενδώσουμε στις υπέροχες ευωδιές των κλασικών κεριών εμπνευσμένες από τα γλυκά που σερβίρονται στο Café Verlet, εκεί όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει.

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΕΥΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΕΡΙΩΝ

Το 1963, δύο χρόνια μετά τα εγκαίνια της πρώτης boutique στο 34 boulevard Saint Germain, η Diptyque παρουσίασε τα πρώτα της αρωματικά κεριά: Thé (Τσάι), Cannelle (Κανέλα) και
Aubepine (Κράταιγος). Έκτοτε, τα κλασικά κεριά της Diptyque κράτησαν την υπόσχεσή τους να προσφέρουν μια μαγευτική εμπειρία, ένα μοναδικό οσφρητικό ταξίδι ανακάλυψης, από την άνεση του σπιτιού μας. Προσκαλώντας μας να εξερευνήσουμε έναν κόσμο με λαχταριστές ευωδιές, πρόσθεσε νέα αρώματα στην ήδη υπάρχουσα gourmet παλέτα της με μια limited edition συλλογή για ένα λαχταριστό ιντερλούδιο με άγγιγμα Diptyque. Αυτή η συνεργασία με το Café Verlet - τον παλαιότερο προμηθευτή καφέ στο Παρίσι και το πρώτο καβουρδιστήριο της πόλης - υμνεί την ευτυχή συνάντηση δύο... αδελφών ψυχών.

Γενιές και γενιές τεχνητών στο καβούρδισμα του καφέ δημιούργησαν μια παράδοση που έκανε αυτό το café, που ιδρύθηκε από την οικογένεια Verlet, συνώνυμο της τέλειας γεύσης. Διάσημο για τους εξαιρετικούς καφέδες του, το Café Verlet μοιράζεται το ίδιο πάθος για την αυθεντικότητα, την αριστεία και τα ταξίδια με την Diptyque. Εδώ, οι πλούσιες γεύσεις του
Café Verlet και το οσφρητικό know-how της Diptyque ενώνονται για να δημιουργήσουν μια μοναδική αισθητηριακή εμπειρία στην πολύβουη καρδιά του Παρισιού.

Jenny.Gr

Diptyque – 5,avenue de l’Opéra Paris 1er – France

Οι ευωδιές αυτής της συλλογής – Café, Chantilly, Biscuit και Fruits Confits - είναι εμπνευσμένα από το μενού του Café Verlet, γνωστό για τις τριάντα pure-origin ποικιλίες καφέ που διαθέτει. Το κερί Café μας μεταφέρει στη ζεστή ατμόσφαιρα του Café Verlet, με τις ακαταμάχητες νότες από καβουρδισμένους κόκκους καφέ που τονίζονται από ψημένα δημητριακά, σαν την πρώτη γουλιά ενός τέλειου εσπρέσο. Το κερί Chantilly είναι απαλό και αέρινο, με μια ιδέα βανίλια που θυμίζει τη γλύκα της σαντιγί. Το κερί Biscuit αναμειγνύει τη γεύση των signature «gateaux de voyage» του Café Verlet με τις πληθωρικές νότες του πατσουλί. Τέλος, το κερί Fruits Confits, διαθέσιμο μόνο στις μπουτίκ της Diptyque, αποπνέει την ευωδιά ενός ζουμερού δαμάσκηνου αρωματισμένου με σανδαλόξυλο, πατσουλί και βαλσαμικές νύξεις. Αυτές οι νέες ευωδιές μας προσκαλούν σε ένα οσφρητικό ταξίδι σε έναν κόσμο απαλότητας, γλύκας και φινέτσας.

Jenny.Gr

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Καμία συλλεκτική έκδοση δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς το άγγιγμα ενός καλλιτέχνη. Τα ευφάνταστα σχέδια του Βρετανού illustrator Clym Everden δίνουν ζωή στις ετικέτες, τους περιέκτες και τα κουτιά της Diptyque. Ο Everden μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε εκ νέου το κλασικό κερί μέσα από μια σειρά αυθόρμητων, δημιουργικών σχεδίων, σαν ένα παιχνιδιάρικο παρισινό παραμύθι όπου οι βιτρίνες του Café Verlet αντικατοπτρίζουν τις βιτρίνες της πρώτης μπουτίκ του Οίκου. Οι διακριτικές αναφορές του στις ευωδιές των κεριών, διανθισμένες με βρετανικό χιούμορ και μια δόση ποίησης, φέρνουν στο προσκήνιο τα σχέδια του καλλιτέχνη και την προσωπικότητα της συλλογής.

Αυτά τα gourmet κεριά από την Diptyque και το Café Verlet είναι μια ωδή στη γλύκα, ένας ύμνος στις αισθήσεις και την κομψότητα του Παρισιού. Αυτή η μοναδική και χαρούμενη οσφρητική εμπειρία είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζεστασιά ενός παρισινού καφέ με την υπογραφή της Diptyque - ένας κόσμος από λιχουδιές για να τις απολαύσετε με την καρδιά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CAFÉ VERLET

Από το 1880, ο παλαιότερος προμηθευτής καφέ στο Παρίσι αλλά και το πρώτο καφεκοπτείο της πόλης, προσφέρει στους λάτρεις των φίνων απολαύσεων περισσότερες από τριάντα pure origin ποικιλίες καφέ και αμέτρητες επιλογές σε τσάγια από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Κρυμμένο πίσω από τους κήπους του Palais Royal, το Maison Verlet συνεχίζει να καβουρδίζει τους δικούς του κόκκους καφέ αναζητώντας τις ντελικάτες αρμονίες και την τέλεια ισορροπία των γεύσεων. Σε αυτό το café, στο 256 rue Saint Honore, που λατρεύουν οι connoisseurs για το εμπνευσμένο από το 1920 ντεκόρ του, ο χρόνος σταματά καθώς απολαμβάνετε έναν καφέ συνδυασμένο με μια σοκολάτα ή ένα εποχικό γλυκό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.