ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα νέα λανσαρίσματα του οίκου Guerlain, φέρνουν την άνοιξη ένα βήμα πιο κοντά


JTeam

22 Απριλίου 2024

Τα νέα λανσαρίσματα του οίκου Guerlain, φέρνουν την άνοιξη ένα βήμα πιο κοντά
Νέες, πολυτελείς προσθήκες στη συλλογή μακιγιάζ του οίκου Guerlain

METEORITES

Ένα μοναδικό προϊόν και σύμβολο ομορφιάς που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1987, οι πέρλες-πούδρας Météorites επαναλανσάρονται, με νέες αρμονίες χρωμάτων και επανασχεδιασμένη θήκη, σύνθεση φυσικής προέλευσης και ανανεωμένο άρωμα!

Jenny.Gr

Το νέο design συνδυάζει την νεωτερικότητα με την παράδοση, διατηρώντας, ωστόσο, την αρχική υπόσχεση της «σύζευξης όλων των ειδών πούδρας σε μία», προσφέροντας σταθεροποίηση, διόρθωση ατελειών, ματ όψη και πρωτίστως φωτεινότητα. Είναι διαθέσιμες σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Jenny.Gr

BEE BEAUTY SECRETS: ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!

Jenny.Gr

KISS KISS BEE GLOW OIL: Το νέο lip oil του οίκου Guerlain προσφέρει θρέψη, έντονη λάμψη και εκθαμβωτικό glossy αποτέλεσμα συνδυάζοντας Μέλι Κορσικής, Βασιλικό Πολτό και Πρόπολη με σύνθεση που αποτελείται από 92% συστατικά φυσικής προέλευσης. Η εξαιρετικά αισθητηριακή υφή προσφέρει μια αίσθηση άνεσης στα χείλη, εξασφαλίζει ένα άμεσο αποτέλεσμα γεμίσματος και μια απόλυτα εθιστική “γυάλινη” λάμψη, χωρίς να κολλάει. Διατίθεται σε 6 μοναδικές syrup αποχρώσεις!

Jenny.Gr

NOIR G BEE PRIMER: Ο ορός Noir G Bee Primer lash plumper έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει τις βλεφαρίδες και να προσφέρει πιο έντονη καμπύλη, μέρα με τη μέρα. Εξασφαλίζει τριπλή δράση για όγκο, καμπυλότητα και μήκος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μάσκα νυκτός είτε πριν την εφαρμογή του μάσκαρα.

Jenny.Gr

NOIR G GRAPHIC LINER: Το νέο eyeliner του οίκου, με μία καινοτόμο σύνθεση, δημιουργεί το απόλυτο μαύρο ματ αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας τα μάτια με καλοσχεδιασμένες γραμμές. Η μύτη ακρίβειας είναι αρκετά εύκολη στη χρήση για ένα clean-cut αποτέλεσμα 24ωρης διάρκειας.

Jenny.Gr

BROW G EYEBROW PENCIL: Το νέο μολύβι φρυδιών υψηλής ακρίβειας ήρθε για να «γεμίσει» ομοιόμορφα τη γραμμή των φρυδιών, με σύνθεση φυσικής προέλευσης. Διατίθεται σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις από το πιο ανοιχτό στο πιο σκούρο.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.