ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

NUXE Sun: Η σειρά που έχει αλλάξει τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία


JTeam

28 Μαΐου 2024

NUXE Sun: Η σειρά που έχει αλλάξει τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία
IG @nuxegreece
σειρά NUXE Sun σέβεται τον πλανήτη και τους ωκεανούς του, με καθαρές συνθέσεις που έχουν δοκιμαστεί ως μη τοξικές για το θαλάσσιο οικοσύστημα και οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, η σειρά NUXE Sun σέβεται τον πλανήτη και τους ωκεανούς του, με καθαρές συνθέσεις που έχουν δοκιμαστεί ως μη τοξικές για το θαλάσσιο οικοσύστημα και νέα οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία. Οι συνθέσεις είναι αποτελεσματικές χάρη στο πατενταρισμένο σύμπλοκο φίλτρων (3 UV Filters + 2 εστέρες), αλλά και εξαιρετικά αισθησιακά με τη θεϊκή τους μυρωδιά.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Λάδι Μαυρίσματος Υψηλής Προστασίας SPF

Jenny.Gr

Η σειρά NUXE Sun αναπτύσσει καθαρές συνθέσεις υψηλής προστασίας με ευρέως φάσματος αποτελεσματικότητα UVA/UVB χάρη σε ένα αποκλειστικό πατενταρισμένο σύμπλοκο που συνδυάζει 3 UV Filters και 2 εστέρες. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα ρυζιού και δεντρολίβανου με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση: Το 87% των χρηστών διαπίστωσαν ότι το μαύρισμά τους δεν είχε καφέ κηλίδες. Το αδιάβροχο λάδι έχει δοκιμαστεί στο θαλάσσιο οικοσύστημα, αποδεικνύοντας τη μη τοξικότητα στη σύνθεσή του. Το άρωμά του εκπέμπει καλοκαιρινά vibes και η υφή του είναι μεταξένια, ελαφριά και μη κολλώδης. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει ένα ακαταμάχητο σατινέ φινίρισμα που ομορφαίνει την επιδερμίδα.

Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Υψηλής Προστασίας

Jenny.Gr

Για όσους αγαπούν τα αντηλιακά προϊόντα με ανάλαφρες υφές, η NUXE Sun παρουσιάζει το υπέροχο αντηλιακό σπρέι υψηλής προστάσιας SPF30. Ένα ακαταμάχητα ελαφρύ, με υφή που δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια στο δέρμα, ενώ απορροφάται γρήγορα. Το αποκλειστικά πατενταρισμένο σύμπλοκο παρέχει προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με ένα αντιοξειδωτικό φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα για την προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση και πούδρα χαρουπιού: Το μαύρισμα διαρκεί για το 100% των χρηστών.

ΝUXE Sun: «Καλοκαιρινές απολαύσεις»

Jenny.Gr

Η αντηλιακή σειρά της NUXE που σας συντροφεύει όπου και να σας “βγάλει” ο ήλιος. Αυτά τα προϊόντα περιποίησης προστατεύουν το δέρμα από τις ακτίνες του ήλιου* ενώ συμβάλλουν στην πρόληψη της φωτογήρανσης του δέρματος χάρη στα φυσικά αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα ρυζιού, δεντρολίβανου και βιταμίνης Ε. 100% κατασκευασμένο σε France Water Hyacinth Oleo-active® και λουλούδια Kau Pe από τα νησιά Marquesas συμβάλλουν επίσης με τις εξαιρετικές ενυδατικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες.

NUXE Sun: After-Sun περιποίηση

Jenny.Gr

Jenny.Gr

ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ UVA/UVB ΦΙΛΤΡΑ

Τι είναι η καθαρή αντηλιακή φροντίδα σύμφωνα με τη NUXE R&D; Σύμφωνα με τον αυστηρό χάρτη διατύπωσης της NUXE, τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας μας αναπτύσσονται ως μέρος μιας προσέγγισης συνεχούς βελτίωσης και έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν την καλύτερη ισορροπία μεταξύ της φυτικότητας, της αποτελεσματικότητας, της αισθησιακότητας και με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Οι φόρμουλες των προϊόντων μας περιέχουν ένα αποκλειστικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα φίλτρων 2 εστέρες και 3 UV Filters. Αυτά τα αντηλιακά είναι αναγνωρισμένα για την ανοχή τους και την αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος UVA/UVB. Συνδυάζονται με κυρίως φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων βοτανικών ελαίων ή εκχυλισμάτων βοτανικής προέλευσης (ρύζι, δεντρολίβανο, πούδρα χαρουπιού. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά τους ελέγχονται υπό δερματολογική επίβλεψη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών κανονισμών. Η χαρακτηριστική απόλαυση NUXE εξακολουθεί να είναι το ίδιο έντονη, χάρη στις θεϊκές αισθησιακές υφές με το σαγηνευτικό άρωμα Γλυκό Πορτοκάλι, Άνθη Tiare και Βανίλια.

ΜΗ ΤΟΞΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ

Οι συνθέσεις NUXE Sun συμβάλλουν στον σεβασμό της θαλάσσιας ζωής: οι μη τοξικές τους ιδιότητες για το θαλάσσιο οικοσύστημα έχει αξιολογηθεί σε 4 συμπληρωματικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε φύκια, βακτήρια και κοράλλια που αντιπροσωπεύουν ολόκληρο αυτό το οικοσύστημα. Η δοκιμή σε κοράλλια διεξήχθη ακόμη και σε συγκεντρώσεις πολύ υψηλότερες από αυτές που βρέθηκαν στο φυσικό περιβάλλον. Οι φόρμουλες των προϊόντων αντηλιακής προστασίας NUXE είναι επίσης ανθεκτικές στο νερό,που μειώνει τη διασπορά των φίλτρων κατά την κολύμβηση.

ΓΙΑ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Η πλαστική ρύπανση είναι μια πραγματική μάστιγα. Το 1/3 των πλαστικών αποβλήτων που παράγονται στον κόσμο δεν περνάει από τις παραδοσιακές μεθόδους συλλογής. Ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο 8 εκατομμύρια τόνοι από πλαστικό ρίχνονται στον ωκεανό. Στη Γαλλία αυτό μεταφράζεται ως 6,000 τόνοι πλαστικού ετησίως, δηλαδή περίπου 1.2 τόνοι.

Η NUXE συνεργάζεται με την περιβαλλοντική ΜΚΟ Oceanoplastic για να αναλάβουν δράση κατά αυτής της ρύπανσης. Αυτός ο οργανισμός συλλέγει απορρίμματα από θάλασσες και παραλίες, εντοπίζει πηγές πλαστικής ρύπανσης και ενεργεί για την αποτροπή τους. Παράλλ ηλα με το ερευνητικ ό της έργο, οργανώνει εκστρατείες για την ευαισθητοποίηση των κ αταναλωτών μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων για την ενθάρρυνση της ατομικής ευθύνης.

Η NUXE υποστηρίζει τον οργανισμό σε όλα αυτές τις δράσεις στην Ευρώπη, ιδίως με τη συμμετοχή σε εκστρατείες συλλογής πλαστικών απορριμμάτων στις γαλλικές Δυτικές Ινδίες. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://oceanoplastic.org

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.