ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

ELEMIS x SHRIMPS: Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των δυο κορυφαίων βρετανικών brand, με τη νέα συλλογή Travel Icons


JTeam

11 Ιουνίου 2024

ELEMIS x SHRIMPS: Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των δυο κορυφαίων βρετανικών brand, με τη νέα συλλογή Travel Icons
Μια συνεργασία μεταξύ δυο εγχώριων εμβληματικών οίκων, με πρωταγωνιστές την τεχνογνωσία μας στην περιποίηση της επιδερμίδας, και ένα ταξιδιωτικό νεσεσέρ, με παιχνιδιάρικο μοτίβοειδικά επιλεγμένο από το αρχείο του οίκου Shrimps

Μια συλλεκτική συλλογή που θα αποτελέσει τον ιδανικό ταξιδιωτικό σας σύντροφο, καθώς περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Από το διπλό προϊόνβαθύ καθαρισμού που αφαιρεί τον δείκτη προστασίας, την ενυδατική κρέμα που αναπληρώνει την υγρασία και ένα πλούσιοαρωματικόκρεμώδες αφρόλουτρο σώματος, αυτή η συλλογή θα αφήσει την επιδερμίδα σας απαλή, ελαστική και ενυδατωμένη, όπου και αν βρίσκεστε.

Jenny.Gr

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ;

Pro-Collagen Cleansing Balm 50g: Απομακρύνει τον δείκτη προστασίας, το μακιγιάζ και τους καθημερινούς ρύπουςαποκαλύπτοντας μια απαλή και λαμπερή επιδερμίδα

Dynamic Resurfacing Facial Pads14pk: Απαλύνει την ανομοιόμορφη υφή και τις σκούρες κηλίδες προσδίδοντας λαμπερή όψη.

Pro-Collagen Marine Cream15ml: Κλειδώνει την απαραίτητη υγρασία και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Pro-Collage Energising Marine Cleanser 30ml: Ο δεύτερος καθαρισμός σας. Kαθαρίζει σε βάθος και αναζωογονεί με ένα μείγμα ενεργών μετάλλων.

Pro-Collagen Vitality Eye Cream 4ml: Αποσυμφορεί, ενυδατώνει και φωτίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, γιαανανεωμένη εμφάνιση.

Frangipani Monoi Shower Cream 50ml: Μετατρέπει το ντους σε μια τροπική απόδραση, ενώ παράλληλα θρέφει την επιδερμίδα.

Jenny.Gr

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με τη Shrimps,αναδεικνύοντας το ταλέντο και την καινοτομία δύο μεγάλων βρετανικών brands. Από το πρωτοποριακό πνεύμα μέχρι τη βαθιά δέσμευση για βιωσιμότητα, μοιραζόμαστε μερικές από τις πιο σημαντικές αξίες μας. Τα συλλεκτικά προϊόντα της συνεργασίας μας έχουν επιλεγεί με γνώμονα το κοινό της Shrimps και της ELEMIS, προσφέροντας, όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας υγιή, λαμπερή και προστατευμένη εν κινήσει. Ελπίζουμετόσο η κοινότητα της ELEMIS όσο και η κοινότητα της Shrimps να λατρέψουν τη συλλογή." - Noella Gabriel,Global President &Co-Founder of ELEMIS

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με την ELEMIS – είναι ένα brand που θαυμάζω όλη μου τη ζωή.Ο χώρος της ομορφιάς είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και είναι τόσο συναρπαστικό να έχουμε την εικόνα του κόσμου μιας άλλης εταιρίας. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι ελκυστικό που θα απογειώσει τη ρουτίνα ομορφιάς σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Τοκαθαρό, γεωμετρικόprint ταιριάζει απόλυτα στο DNA κάθε μάρκας: οι δυναμικέςγραμμές αντικατοπτρίζουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων ELEMIS, ενώ τοαπαλό ρουζ, είναι το κλασικό χρώμα της Shrimps. Ανυπομονώ να δω το καρό printνα ξεπετάγεται μέσα από την τσάντα μου." - Hannah Weiland, Ιδρυτής Shrimps

ABOUT ELEMIS

Ως κορυφαίο πολυτελές βρετανικό brand ευεξίας της επιδερμίδας, η ELEMIS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την αξιοποίηση της δύναμης των φυσικών συστατικών και της επιστημονικής καινοτομίας, ενώ επικεντρώνεται στην επιδερμίδα, το σώμα και την ευεξία. Κάθε πρωτοποριακή φόρμουλα δοκιμάζεται ενδελεχώς ώστε να διασφαλίσει μεταμορφωτικά αποτελέσματα.Τα προϊόντα ELEMIS είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε 110 χώρεςκαι στην Ελλάδα διατίθενται σε πολυτελή SPA, δερματολογικές κλινικές και επιλεγμένα online stores.

ABOUT SHRIMPS

Η Shrimps είναι μια εταιρεία μόδας της σχεδιάστριας Hannah Weiland με έδρα το Λονδίνο, η οποία ξεκίνησε το 2013. Με σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης και στο σχεδιασμό υφασμάτων, η Weiland εμπνέεται από τα ευφυολογήματα της μοντέρνας τέχνης και την παιχνιδιάρικη ενασχόληση με τα μοτίβα και τις υφές.
Έγινε δημοφιλής χάρη στα πολύχρωμα πανωφόρια από faux γούνα, φέρνοντας τα υλικά αυτά στη σφαίρα της πολυτέλειας και πρωτοστατώντας στη συζήτηση για την cruelty-freeμόδα, η Shrimps διαθέτει πλέον μια πλήρη συλλογή έτοιμων ενδυμάτων και είναι γνωστή για τα χειροποίητα αξεσουάρ της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.