ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ice Roller: Το beauty tool που μειώνει το οίδημα στο πρόσωπο και χαρίζει glass skin effect


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

10 Ιουνίου 2024

Ice Roller: Το beauty tool που μειώνει το οίδημα στο πρόσωπο και χαρίζει glass skin effect
IG @nathaliaern
Τα πολλαπλά οφέλη της θεραπείας και ο σωστός χειρισμός του ice roller

Η κρυοθεραπεία είναι μια μορφή θεραπείας που εφαρμόζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κυρίως στους αθλητές έπειτα από τραυματισμό για την μείωση του οιδήματος, την ανακούφιση από τον πόνο και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Τα τελευταία χρόνια όμως, αυτή η θεραπεία έχει «εισχωρήσει» και στον κόσμο της ομορφιάς και τα ice rollers έχουν κατακτήσει εξέχουσα θέση στη beauty routine μας.

Στην πραγματικότητα, δεν αποτελεί ένα ακόμα beauty trend πρόκειται για μια θεραπεία που έχει εξαιρετικά οφέλη και ορατά αποτελέσματα για την επιδερμίδα του προσώπου.
Μείωση της φλεγμονής και της ερυθρότητας: Με την χρήρη του ice roller μειώνεται το πρήξιμο, καταπραΰνεται το ερεθισμένο δέρμα και ηρεμεί η ερυθρότητα που προκαλείται από ακμή, έκζεμα ή ροδόχρου ακμή.

  • Μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια και των μαύρων κύκλων: Το κρύο διεγείρει τη λεμφική παροχέτευση και μειώνει την κατακράτηση υγρών.
  • Πιο σφριγηλό δέρμα: Το δέρμα γίνεται άμεσα πιο λείο και σφριγηλό.
  • Διεγείρει την κυκλοφορία Ο πάγος μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα, φέρνοντας περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στην επιφάνεια για μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.
  • Καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων
  • Συρρίκνωση των πόρων
Jenny.Gr
IG @nathaliaern

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το ice roller

Αν στόχος σου είναι να μεγιστποιείς τα αποτελέσματα της θεραπείας, ιδανικά θα πρέπει να χρησιμοποιείς σωστά το beauty tool. Το πρώτο βήμα είναι να βάλεις το ice roller στην κατάψυξη για 2-3 ώρες, ώστε να παγώσει επαρκώς. Στη συνέχεια, θα πρέπει να το βγάλεις από την κατάψυξη 5 λεπτά πριν ξεκινήσεις τη θεραπεία για να αποφύγεις ανεπιθύμητες συνέπειες, όπως το έγκαυμα.

Θα πρέπει να εφαρμόζεται ως το πρώτο βήμα της ρουτίνας περιποίησης του δέρματος, μόνο του, χωρίς την εφαρμογή άλλων προϊόντα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν ενοχλήσεις από την μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.

Η κίνηση που πρέπει να ακολουθήσεις για το μασάζ έχει πάντα κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω, όχι το αντίστροφο: έτσι η ροή της κυκλοφορίας ακολουθείται τέλεια και το τελικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.