ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ombré Nails: Οδηγίες step by step για να πετύχεις μόνη σου το πιο hot μανικιούρ του καλοκαιριού


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Ιουνίου 2024

Ombré Nails: Οδηγίες step by step για να πετύχεις μόνη σου το πιο hot μανικιούρ του καλοκαιριού
IG @chloebbbb
Ένα εντυπωσιακό στιλ μανικιούρ που σου επιτρέπει να «παίξεις» με πολλές αποχρώσεις και συνδυασμούς

Tα οmbré nails είναι μια από τις πιο hot τάσεις στο καλοκαιρινό μανικιούρ. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό στιλ μανικιούρ που όμως μοιάζει ακατόρθωτο να μπορέσει να αποδοθεί άψογα από κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας στο μανικιούρ. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αρκεί να γνωρίζεις τον τρόπο. Έτσι, τα DIY οmbré nails σου μπορούν να δείχνουν σαν να βγήκες μόλις από το καλύτερο nail bar.

Ombré Nails: Step by step

Τα εργαλεία και τα υλικά που χρειάζεσαι: Υγρό αφαίρεσης βερνικιού, βερνίκη για τη βάση του μανικιούρ, top coat, δύο έως πέντε αποχρώσεις βερνικιού που ανήκουν στην ίδια οικογένεια χρωμάτων, σφουγγαράκι μακιγιάζ, πινέλο καθαρισμού και ψαλίδι.

Κόψε το σφουγγαράκι: Για να διευκολύνεις τη διαδικασία του μανικιούρ κόψε την επίπεδη άκρη του σφουγγαριού τόσο φαρδιά όσο το νύχι σου. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει την ποσότητα βερνικιού που καταλήγει στο δέρμα γύρω από τα νύχια.

Εφάρμοσε τη βάση στα νύχια: Άφησέ το να στεγνώσει καλά πριν από το επόμενο βήμα.

Προετοίμασε τα χρώματα του Ombre: Βάλε τις αποχρώσεις που έχεις επιλέξει κατά μήκος της κομμένης πλευράς του σφουγγαριού σου. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεκίνησε ιδανικά με το πιο ανοιχτό χρώμα στη βάση και συνέχισε με τις υπόλοιπες αποχρώσεις.

Blot on Your Design: Με απαλές ταμποναριστές κινήσεις πέρασε το σφουγγαράκι από κάθε νύχι ξεχωριστά κι έπειτα επανάλαβε τη διαδικασία όσες φορές χρειάζεται για να αποκτήσει το μανικιούρ την επιθυμητή χρωματική ένταση.

Ολοκλήρωσε το μανικιούρ με Top Coat: Θα ενισχύσει την ένταση των αποχρώσεων, χαρίζοντας λάμψη και διάρκεια στο μανικιούρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.