ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Vichy παρουσιάζει τα νέα αποσμητικά πολλαπλής δράσης INVISIBLE RESIST με διάρκεια 72 ωρών


JTeam

21 Ιουνίου 2024

Η Vichy παρουσιάζει τα νέα αποσμητικά πολλαπλής δράσης INVISIBLE RESIST με διάρκεια 72 ωρών
Η VICHY, ως η #1 μάρκα αποσμητικών στα φαρμακεία στην Ελλάδα, και πρωτοπόρος στη φροντίδα της επιδερμίδας, καινοτομεί για ακόμη μια φορά με μια νέα πρόταση αποσμητικών πολλαπλής δράσης, τα INVISIBLE RESIST 72H

Οι τάσεις της αγοράς δείχνουν μια αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για αποσμητικά με πολλαπλά οφέλη. Ο καταναλωτής σήμερα αναζητά καινοτόμες συνθέσεις με μέγιστη διάρκεια, πρακτικά στη χρήση και παράλληλα φιλικά προς την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Επίσης, οι τεχνολογίες που βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, δεν αφήνουν υπολείμματα και ταυτόχρονα είναι κατάλληλα για κάθε φωτότυπο, κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην προτίμηση του καταναλωτή.

Η VICHY, ως η #1 μάρκα αποσμητικών στα φαρμακεία στην Ελλάδα, και πρωτοπόρος στη φροντίδα της επιδερμίδας, καινοτομεί για ακόμη μια φορά με μια νέα πρόταση αποσμητικών πολλαπλής δράσης, τα INVISIBLERESIST 72H. Πρόκειται για συνθέσεις που υπόσχονται πολύ μεγάλη διάρκεια (72 ώρες) αόρατης προστασίας, τόσο από τον ιδρώτα όσο και από τις οσμές, ακόμα και υπό συνθήκες έντονης εφίδρωσης, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζουν δράση κατά των σημαδιών και κατά των ερεθισμών.

Jenny.Gr

Τα αποσμητικά αυτά περιέχουν τη νέα τεχνολογία Invisi-Lock, χάρη στην οποία δε μένει κανένα κατάλοιπο στα ρούχα, ανεξαρτήτως χρώματος και υφάσματος. Επίσης, η σύνθεσή τους έχει λεπτή υφή που απορροφάται άμεσα, ενώ ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό και προστατεύει από την ερυθρότητα και την ξηρότητα.

Jenny.Gr

Φυσικά, όπως κάθε αποσμητικό της VICHY, έτσι και τα νέα INVISIBLE RESIST 72H δεν περιέχουν οινόπνευμα, είναι υποαλλεργικά και δοκιμασμένα σε ευαίσθητη επιδερμίδα. Κυκλοφορούν σε δύο εκδοχές, μία γυναικεία και μία ανδρική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.