ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

SPARTA RITUAL: Η Cinq Mondes δημιουργεί μία signature θεραπεία spa & τρία νέα προϊόντα με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα


JTeam

4 Ιουλίου 2024

SPARTA RITUAL: Η Cinq Mondes δημιουργεί μία signature θεραπεία spa & τρία νέα προϊόντα με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα
To γαλλικό clean beauty brand εμπνέεται από τη Σπάρτη και την ελληνική φύση

Μετά από τη μακρόχρονη εξερεύνηση των θεραπευτικών μεθόδων και των τελετουργικών ομορφιάς του κόσμου, όπως τα rituals από την Πολυνησία, την Ιαπωνία και το Μπαλί, η Cinq Mondes ταξιδεύει στην «καρδιά» της ιστορίας της Ευρώπης: την Αρχαία Ελλάδα. Αντλώντας έμπνευση από τελετουργίες αιώνων που συνδυάζουν ειδικές κινήσεις με την παραδοσιακή φαρμακοποιία, το γαλλικό clean beauty brand αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την πρωτοποριακή του προσέγγιση στην ολιστική ομορφιά και την ευεξία, με μια ολοκαίνουργια premium εμπειρία μασάζ: το Sparta Ritual.

Jenny.Gr

Μυστικά καλά κρυμμένα στον χρόνο, για την προετοιμασία αλλά και την αποθεραπεία του σώματος των αθλητών στην αρχαία Ελλάδα γίνονται η έμπνευση για μια θεραπεία που χαρίζει πρωτοφανή αίσθηση ευεξίας. Στο Sparta Ritual πρωταγωνιστεί το Aromatic Oil-in-Gel, με την καινοτόμο σύνθεση που εμπνέεται από τον πλούτο της ελληνικής φύσης ενώ τη θεραπεία συμπληρώνουν δύο ακόμη προϊόντα για αποκλειστική χρήση στο spa.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.