ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Just because we love Orange Marmalade: O οίκος αρωμάτων Jo Malone London συνεργάζεται με τον Paddington™


JTeam

8 Ιουλίου 2024

Just because we love Orange Marmalade: O οίκος αρωμάτων Jo Malone London συνεργάζεται με τον Paddington™
Ο Βρετανικός οίκος αρωμάτων Jo Malone London ανακοινώνει τη συνεργασία του με μια φιγούρα απόλυτα συνυφασμένη με την έννοια της γενναιοδωρίας και της καλοσύνης. Το μικρό αρκουδάκι με τη μεγάλη καρδιά, τον Paddington™

Το αγαπημένο αρκουδάκι γίνεται η πηγή έμπνευσης μίας limited edition συλλογής με την υπογραφή του Βρετανικού οίκου, καθώς αποτελεί την επιτομή της ευγένειας και της ανιδιοτελούς προσφοράς, ‘just because’.

Στην καρδιά αυτής της limited edition αρωματικής σειράς με το όνομα Orange Marmalade, βρίσκεται ένα άρωμα αφιερωμένο στο αγαπημένο φαγητό του Paddington, τα σάντουιτς μαρμελάδας που συνηθίζει να κρύβει κάτω από το περίφημο κόκκινο καπέλο του. Μια εκλεπτυσμένη προσέγγιση στην παραδοσιακή Βρετανική μαρμελάδα, το Orange Marmalade συνδυάζει ζεστές ξυλώδεις νότες με το ξύσμα πορτοκαλιού δημιουργώντας ένα δελεαστικό, χρυσαφένιο άρωμα.

Jenny.Gr

«Αγαπημένος από την παιδική ηλικία και τώρα ο πιο πρόσφατος συνεργάτης μας, ο Paddington™ φέρνει στο νου τα ομορφότερα συναισθήματα και αναμνήσεις από διασκεδαστικά ταξίδια με το τρένο στην αγγλική επαρχία. Και όταν πρόκειται για το Orange Marmalade Cologne, δε θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή συνεργάτη με τον οποίο θα προτιμούσαμε να μοιραστούμε το άρωμά μας - ή ένα σάντουιτς μαρμελάδας».
Jo Dancey, Global Brand President

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον βρετανικό οίκο Jo Malone London για να γιορτάσουμε μαζί το υπέροχο άρωμα Orange Marmalade που είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο φαγητό του Paddington™. Είναι υπέροχο που βλέπουμε τα δύο εμβληματικά brands να ενώνουν τις δυνάμεις τους γιορτάζοντας τη βρετανική κληρονομιά, μέσα από μία καμπάνια που αναδεικνύει τη βασική αξία της ευγένειας και το πνεύμα της γενναιοδωρίας αποτυπώνοντας τόσο όμορφα τη φιλοσοφία του Paddington™».
Françoise Guyonnet, EVP Kids Brands STUDIOCANAL & CEO The Copyrights Group (μίαεταιρείατουομίλου STUDIOCANAL)

Jenny.Gr

Όποια κι αν είναι η περίσταση -είτε πρόκειται για ένα απλό «ευχαριστώ», είτε για μία ξεχωριστή στιγμή ή ακόμα και χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή-για τη Jo Malone London η προσφορά ενός δώρου σημαίνει πολλά περισσότερα από το ίδιο το προϊόν. Η Jo Malone London ενθαρρύνει την χειρονομία αυτή ανά πάσα στιγμή, τιμώντας το πνεύμα της γενναιοδωρίας. Ανεξαρτήτως της συνθήκης και του λόγου, το δώρο που προσφέρουμε θέλουμε να είναι να ξεχωριστό. ‘Just because’.

Η νέα limited edition αρωματική δημιουργία Orange Marmalade είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Jo Malone London Γλυφάδα και attica Department Stores από 15 Ιουλίου 2024.


Ακολουθήστε τη Jo Malone London στοTikTok, Instagram, Facebook, X, YouTube, LinkedIn and Pinterest
@JoMaloneLondon #JustBecause

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.