ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Aenaon° Advanced Skin Perfection Mask: Πολυτελής leave-in μάσκα προσώπου με πλούσια υφή


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2024

Aenaon° Advanced Skin Perfection Mask: Πολυτελής leave-in μάσκα προσώπου με πλούσια υφή
Η πρώτη μάσκα προσώπου της Aenaon° είναι ένα «απαλό άγγιγμα» που συνδυάζει τα φυσικά συστατικά με την επιστημονική εξειδίκευση

Ένα αέναο ταξίδι προς την τέλεια επιδερμίδα ξεκινά με την Advanced Skin Perfection Mask της Aenaon°! Για πρώτη φορά, το premium ελληνικό skincare brand παρουσιάζει μία προηγμένη κρεμα-μάσκα προσώπου πολλαπλών επιδόσεων με στοχευμένη δράση κατά της θαμπής και κουρασμένης όψης. Ένα leave-in «ελιξίριο» για την επιδερμίδα που μπορεί να παραμείνει στο πρόσωπο ωφελώντας το με τα ευεργετικά συστατικά του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Αποτελεί ένα μείγμα φυσικών βιοπολυμερών, που μεταφέρουν εξαιρετικά συμπυκνωμένες ενυδατικές ουσίες, προστατεύουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας και μειώνουν τα υπολείμματα της τοξικής περιβαλλοντικής ρύπανσης στο δέρμα. Η απολαυστική σύνθεση της Advanced Skin Perfection Mask αποκαθιστά την παραγωγή του κολλαγόνου με αποτέλεσμα να χαρίζει μακράς διάρκειας ενυδάτωση στο δέρμα, εξομαλύνει την υφή του προσώπου και αποτοξινώνει την επιδερμίδα.

Η νέα δημιουργία της Aenaon° ενισχύει το ήδη ευρύ skincare portfolio του ελληνικού brand που δημιούργησε η Χημικός MSc Εύα Τσαντή, το οποίο καλύπτει κάθε ανάγκη της σύγχρονης καθημερινότητας, από ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία μέχρι αντιγήρανση και σύσφιξη.

Advanced Skin Perfection Mask

Jenny.Gr

Soft all day face mask

Μία πολυτελής και αναζωογονητική leave-in μάσκα προσώπου που αναβαθμίζει το καθημερινό skincare

Η Advanced Skin Perfection Mask θέτει στο επίκεντρο την ανάγκη για λαμπερή και ξεκούραστη όψη στην κορυφή της καθημερινής φροντίδας του προσώπου. Είναι εμπλουτισμένη με ένα μείγμα από ισχυρά πεπτίδια υψηλής αποτελεσματικότητας που ενισχύουν τη διαδικασία αναδόμησης της επιδερμίδας και υποστηρίζουν τη μείωση των κάθετων γραμμών και τη λείανση των ρυτίδων.

Παράλληλα το μέγεθος των πόρων ελαχιστοποιείται σημαντικά, δίνοντας μία πιο βελτιωμένη όψη συνολικά. Η πολυτελής υφή της απλώνεται ομοιόμορφα επάνω στην επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως, προσφέροντας όλα τα ευεργετικά συστατικά που χαρίζουν μία λαμπερή και ανανεωμένη όψη εκ των έσω.


Μία εμπειρία pampering με επιστημονικό υπόβαθρο

Πιστή στη φιλοσοφία και το DNA της Aenaon°, αυτή η μοναδικά απαλή μάσκα προσώπου «ενώνει» τη φύση με την επιστήμη. Η σύνθεση της Advanced Skin Perfection Mask αξιοποιεί την προηγμένη τεχνολογία Advanced Active Delivery System σε συνδυασμό με τα πιο εκλεκτά φυσικά εκχυλίσματα και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα και βελτιώνει τη συνολική απαλότητα και υφή της επιδερμίδας για πιο αρμονική όψη

Τι κάνει την Advanced Skin Perfection Mask μοναδική;


1. Σύμπλεγμα πεπτιδίων με:
Ενθυλακωμένα πεπτίδια (encapsulated peptides) στα οποία εφαρμόζεται η προηγμένη τεχνολογία Advanced Active Delivery System μέσω της οποίας τα πεπτίδια μεταφέρονται στοχευμένα και επιλεκτικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, για ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και βαθύτερων ρυτίδων έκφρασης.

2. Dill Extract:
Βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος δίνοντας μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση.

3. Wild Indigo Extract:
Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προσφέρει καταπραϋντική δράση και βοηθά στην πρόληψη και τη μείωση των ρυτίδων.

4. Hippophae Extract:
Πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά προάγει την αναγέννηση της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας μια αναζωογονημένη αίσθηση.

5. Sea Oak (Fucus Vesiculosus Extract)
Τα θαλάσσια αυτά φύκη επιτυγχάνουν στοχευμένη δράση στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

6. Concentrated Hydrating Molecular Patch:
Απελευθερώνει ενυδατικά συστατικά, παρέχοντας στο δέρμα μια ισχυρή δόση ενυδάτωσης.

Οι αρωματικές νότες από Amber, Vanilla και Τonka συνδυάζονται αρμονικά με αιθέρια έλαια από μέλι, ανθούς πορτοκαλιού και περγαμόντο. Το signature fragrance της Aenaon° σάς ταξιδεύει σε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.

Ενεργά συστατικά
Wild Indigo Extract • Ενθυλακωμένα πεπτίδια με τεχνολογία Advanced Active Delivery System για ορατή μείωση των κάθετων γραμμών • Dill Extract • Hippophae Extract • Sea Oak • Concentrated Hydrating Molecular Patch

Χ Ω Ρ Ι Σ • Parabens • Silicone • Mineral Oil • Phthalates • Artificial Colors • Microplastics
Δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητα δέρματα | Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες | Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα*

* Κλινικές έρευνες
Η πιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των καλλυντικών Aenaon° βασίζεται σε instrumental efficacy tests. Οι δοκιμές αυτές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα και διαπιστευμένα εργαστήρια, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας και αξιοπιστίας. Μετρώντας βασικούς δείκτες όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, η ελαστικότητα, οι σκούρες κηλίδες και η εσωτερική απώλεια νερού πριν και μετά τη χρήση του προϊόντος, παρέχουμε στους πελάτες μας απτές, μετρήσιμες αποδείξεις της βελτίωσης που μπορούν να επιφέρουν τα προϊόντα μας στην επιδερμίδα τους.

www.aenaon.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.