ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Milan Fashion Week: To «μήνυμα» πίσω από τα φριζαρισμένα μαλλιά στο show της Prada


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2024

Milan Fashion Week: To «μήνυμα» πίσω από τα φριζαρισμένα μαλλιά στο show της Prada
IG @prada
Η τάση που στοχεύει να ενισχύσει τη φυσική εμφάνιση των μαλλιών

Το Milan Fashion Week έχει ξεκινήσει και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας μας έχουν ήδη εντυπωσιάσει με τα shows, τις συλλογές αλλά και τα beauty trends που πρόκειται να κυριαρχήσουν την σεζόν spring/summer 2025.

Η τάση που κινητοποίησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας, ήταν η hairstyle πρόταση της Prada για μαλλιά απεριποίητα, με έντονο φριζάρισμα που μοιάζουν σαν να ξυπνήσαμε μετά από μια δύσκολη νύχτα. Πρόκειται για ένα ατημέλητο χτένισμα που αντικατοπρίζει ποιες είμαστε στην πραγματικότητα: Στην προσπάθεια να είμαστε πάντα άψογες καταλήγουμε να παραμορφωνόμαστε. Γιατί να μην ενισχύσουμε λοιπόν τα φυσικά χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν και, στην προκειμένη περίπτωση, αυτά των μαλλιών μας;

Θα θέλαμε να είμαστε αψεγάδιαστες, αλλά αν το καλοσκεφτούμε, είναι απλά η ανάγκη να κυνηγήσουμε μια απατηλή εικόνα του εαυτού μας. Και μετά έρχεται ο αέρας, η κούραση, η υγρασία και οι κόμποι στα μαλλιά μας -εν ολίγοις η ζωή- που ανατρέπουν τις ελπίδες μας και μας κάνουν ανθρώπους, και τελικά τόσο μοναδικούς.

Αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι αυτό που φημολογείται εδώ και καιρό στη βιομηχανία της ομορφιάς έχει γίνει πραγματικότητα: η απόλυτη ανάγκη να συμφιλιωθούμε με τη φυσική δομή των μαλλιών μας . Και αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να σεβόμαστε ακόμα και τα φριζαρισμένα μας μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.