ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Φτιάξτε ενυδατικά mini butters με λεβάντα και χαμομήλι


24 Μαρτίου 2015

Lavender-Bath-Melts.jpg

H λεβάντα είναι το φυσικό προϊόν που αποβάλλει το στρες με το απαλό του άρωμα, ενώ το χαμομήλι ξεχωρίζει για τις αντισηπτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Όταν αυτά τα δύο ενώνονται με φυτικά βούτυρα τότε δημιουργούν μία super calming λύση για το μπάνιο σας που όχι μόνο αποβάλλει το καθημερινό στρες, αλλά και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και δημιουργήστε homade mini butters για το μπάνιο ακολουθώντας την παρακάτω εύκολη συνταγή. Η διαδικασία είναι απλή το ίδιο και η αναζήτηση των συστατικών. Χρησιμοποιήστε τα λιώνοντας τα σε ζεστό νερό στην μπανιέρα σας ή σε ποδόλουτρο ή κρατήστε τα για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας απευθείας σε στεγνό δέρμα.

Υλικά:
  1. 50γρ. βούτυρο καριτέ
  2. 50γρ. βούτυρο κακάο
  3. 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας για κάθε καλούπι
  4. 1 κ.γ άνθη λεβάντας
  5. 1 κ.γ άνθη χαμομηλιού
Εκτέλεση:

Λιώστε τα βούτυρα σε μπεν μαρί. Μόλις γίνει πιο χλιαρό το μίγμα προσθέστε τα άνθη λεβάντας και χαμομηλιού και ανακατέψτε. Αδειάστε τα σε καλούπι σιλικόνης με μικρές φόρμες και προσθέστε σε κάθε μία 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Τοποθετήστε τα στο ψυγείο και περιμένετε μέχρι να σκληρύνουν για περίπου δύο ώρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.