ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Η DIY συνταγή που μου λάδωσε τα μαλλιά!


TSVIGKOU

20 Νοεμβρίου 2016

long-1245787-1280.jpg

Φαντάζομαι κι εσείς, όπως κι εγώ διαβάζετε διάφορες συνταγές στο σπίτι σας, οι οποίες υπόσχονται λάμψη και ενυδάτωση σε μαλλιά, νύχια, πρόσωπο. Κάποιες από αυτές έχουν πραγματικά αποτελέσματα, υπάρχουν όμως και μερικές που είναι σκέτη αποτυχία.

Μία από αυτές ήταν μία κατά τα άλλα ενυδατική μάσκα μαλλιών με καστορέλαιο, την οποία έκανα και από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι σήμερα το μαλλί μου δε λέει να ξελαδώσει. Τι σαμπουάν κατά της λιπαρότητας έχω βάλει, τι νερό κρύο, ζεστό έχω ρίξει επάνω, τι λεμονόκουπες έχω στύψει στη ρίζα-το διάβασα και αυτό στο ίντερνετ- το μαλλί μου επιμένει να είναι λαδωμένο και δε λέει να συνέλθει. Η συνταγή έλεγε λοιπόν να χρησιμοποιήσω μισή κούπα λάδι, 1/4 κούπα μέλι και τρεις κάψουλες βιταμίνη Ε. Αφού δημιούργησα τη μάσκα, πήρα ένα πινέλο και πέρασα τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες-να το θυμάστε αυτό το step. Τύλιξα τα μαλλιά μου, με μία πλαστική σακούλα-το θέαμα απλά δεν περιγράφεται-και μετά από μιάμιση ώρα τα ξέπλυνα.

Από εκείνη την ώρα, μέχρι σήμερα το μαλλί μου δεν έχει συνέλθει. Η ρίζα λαδώνει αμέσως μόλις στεγνώνει το μαλλί μου από το πιστολάκι. Εδώ και μία βδομάδα τριγυρνάω με ponytail, ζω ένα δράμα. Κι αν αναρωτιέστε γιατί, το λάθος μου ήταν ότι έκανα τη μάσκα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Η συγκεκριμένη μάσκα για ενυδάτωση ήταν για τις άκρες αλλά εγώ δε διάβασα αναλυτικά τις οδηγίες...

Το αποτέλεσμα απλά δεν περιγράφεται. Κορίτσια μου διαβάζετε πάντα προσεχτικά τις οδηγίες και γενικότερα μην είστε γενναιόδωρες με τις ποσότητες, όταν δοκιμάζετε μία DIY συνταγή για πρώτη φορά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.