ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Αυτές είναι οι DIY συνταγές που υπόσχονται λαμπερά μαλλιά


TSVIGKOU

22 Ιανουαρίου 2017

pexels-photo-167704.jpeg

Με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας λοιπόν, υπόσχονται ότι μπορείτε να αποκτήσετε τα πιο λαμπερά μαλλιά που έχετε φανταστεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφιερώσετε λίγα λεπτά στον εαυτό σας, σήμερα που είναι Κυριακή και να κάνετε focus στα μαλλιά σας.
Αργότερα αν σας μείνει χρόνος ασχοληθείτε και με τα χείλη σας.

Δοκιμάσαμε κι εμείς να κάνουμε μάσκα χειλιών και ιδού τα αποτελέσματα

Λάδι
Αρκεί μία φορά να εφαρμόσετε λάδι στα μαλλιά σας, για  να είναι λαμπερά για εβδομάδες. Ρίξτε μία με δύο κουταλιές λάδι σε ένα μπολ και με ένα πινέλο εφαρμόστε το στα μαλλιά σας αποφεύγοντας τις ρίζες-ιδιαίτερα όσες έχετε λιπαρά μαλλιά. Αφήστε το για δύο ώρες και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Ένα tip για να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας είναι να περάσετε το πρώτο χέρι σαμπουάν, σε στεγνά μαλλιά και μετά να ρίξετε νερό. 

Μαγιονέζα
Ναι, είναι αυτή η τρελή συνήθεια των διασήμων όμως όλοι λένε ότι λειτουργεί. Η Blake Lively συγκεκριμένα, πριν λουστεί βάζει μία γερή δόση μαγιονέζας στις άκρες της, αφού ξεπλυθεί με μπόλικο σαμπουάν και νερό τα μαλλιά της είναι τρομερά ενυδατωμένα και λαμπερά. Λέτε να το δοκιμάσουμε τελικά;

Λάδι Καρύδας
Μη φοβηθείτε να απλώσετε το συγκεκριμένο λάδι από τις ρίζες, μέχρι τις άκρες. Αν μπορείτε να το αφήσετε και όλο το βράδυ και να ξεπλυθείτε το πρωί, θα δείτε τα μαλλιά σας πιο λαμπερά από ποτέ!

Εμφιαλωμένο Νερό
Φήμες λένε ότι τα εμφιαλωμένα νερά, επειδή είναι φιλτραρισμένα δεν βλάπτουν την τρίχα. Γι αυτό προτείνετε όταν ξεβγάζεστε να χρησιμοποιείτε εμφιαλωμένο. Μην το πιείτε λοιπόν, λουστείτε!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.