ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Όλα όσα αντιμετωπίζουμε κάνοντας μάσκα με μέλι


TSVIGKOU

26 Μαρτίου 2017

honey-sweet-syrup-organic.jpg

Αφού λιώσετε με ένα πιρούνι την μπανάνα-θα πρέπει να είναι ώριμη, όπως καταλαβαίνετε-στη συνέχεια αναμείξτε την με το μέλι, κατά προτίμηση σε ένα blender. Το μείγμα σας θα μοιάζει με κρέμα και θα είναι αρκετά εύκολο να το απλώσετε στο πρόσωπό σας. Αφήστε το εκεί για περίπου 20 λεπτά και ξεπλύνετε με δροσερό νερό.

Θα ήθελα λίγο την προσοχή σας, πριν ξεκινήσετε να απολαμβάνετε αυτή την άκρως ενυδατική μάσκα προσώπου. 

  • Καλύψτε τα μαλλιά σας, με μία κορδέλα γιατί διαφορετικά θα κολλήσουν οι τρίχες μεταξύ τους, όπως όταν τρώγατε μικρές μαλλί τις γριάς.
  • Μην είστε γενναιώδορες με την ποσότητα της μάσκας, γιατί όταν το μείγμα πάρει τη θερμοκρασία του δέρματος, θα γίνει πιο ρευστό και το μέλι θα αρχίζει να στάζει παντού επάνω σας.
  • Προσπαθήστε να μη φάτε τη μάσκα σας, γιατί θα είναι ιδιαίτερα γλυκιά. Προσωπικά λατρεύω το συνδυασμό μπανάνας-μέλι.

Κατά τα άλλα αφού κάνετε τη μάσκα σας θα απολαύσετε μία ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Είναι μία κλασσική συνταγή μάσκας, που επιλέγουν αρκετές γυναίκες. Το μέλι φημίζεται για τις ευεργετικές του ιδιότητες, στην επιδερμίδα. Είναι και αυτό ένα από τα προϊόντα που επιλέγανε οι γιαγιάδες μας, για τις DIY συνταγές τους. Μην ξεχνάτε και την αγαπημένη μας, all time classic συνταγή που μας έμαθαν: Beauté την Κυριακή: Ακολουθούμε τη συνταγή της γιαγιάς μας για λαμπερή επιδερμίδα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.