ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Μία εύκολη DIY συνταγή για κρεμώδες ρουζ που εφαρμόζεται και στα χείλη


TSVIGKOU

28 Νοεμβρίου 2017

marant-bwss18-003.jpg

 

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα προϊόντα, ωστόσο δεν είναι δύσκολο αν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας. Αν είστε fan των DIY συνταγών δείτε παρακάτω τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε το δικό σας lip & cheek προϊόν, στην απόχρωση που προτιμάτε.

Νερό, βούτυρο καριτέ (shea butter) και ένα λάδι-ελαιόλαδο, λάδι καρύδας ή οποιοδήποτε χρησιμοποιείτε. Ανακατέψτε μία ή δύο κουταλιές από κάθε ένα από τα συστατικά-χρησιμοποιήστε ίσες ποσότητες.
Για να προσθέσετε χρώμα, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Αν έχετε φρούτα όπως βατόμουρα, ρόδι μπορείτε να τα λιώσετε, να κρατήσετε το χυμό τους και να τον προσθέσετε στο μείγμα. Ένας ακόμη τρόπος είναι να βάλετε σε αποχυμωτή παντζάρια και να χρησιμοποιήσετε το χυμό του. Μη διστάσετε ακόμα και να κάνετε mix διαφορετικών συστατικών, για να δημιουργήσετε μία πρωτότυπη απόχρωση.

Βεβαιωθείτε ότι τα υλικά σας έχουν ανακατευτεί καλά μεταξύ τους και το μείγμα είναι έτοιμο. Εφαρμόστε το σε μήλα και χείλη.

[gallery-717885]

H Global Beauty Director της Estee Lauder και διάσημη makeup artist Violette αγαπάει το κρεμώδες ρουζ και το χρησιμοποιεί σχεδόν σε κάθε μακιγιάζ της.

[gallery-717084]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.