ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

3 beauty hints που έπρεπε να γνωρίζουμε νωρίτερα


TSVIGKOU

18 Δεκεμβρίου 2017

6ea199fbd71da5593fde3bbc10511c21.jpg

 

Παρακάτω λοιπόν σας παρουσιάζω τα 3 πιο αγαπημένα μου beauty hints, τα οποία πραγματικά αν γνώριζα νωρίτερα, ο κόσμος του μακιγιάζ θα ήταν πιο εύκολος.

Η ερώτηση λοιπόν ήταν πώς θα αποκτήσω τέλειες βλεφαρίδες; Ξέρετε αυτές τις πυκνές, λαμπερές που ακόμα και να μην τις βάψεις είναι εντυπωσιακές. 
Ανακάλυψα την πιο εύκολη και απλή DIY συνταγή που έχει όντως αποτέλεσμα.

1/4 του κουταλάκι του γλυκού αλόη βέρα
1/4 του κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο
1/2 κουταλάκι του γλυκού βιταμίνη Ε
 

FYI... με τέτοιες βλεφαρίδες μπορείτε να τις κάνετε και χρωματιστές.

[gallery-717769]

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα τοποθετούμε σε μία άδεια μάσκαρα και περνάμε καθημερινά τις βλεφαρίδες πριν κοιμηθούμε. Δοκιμάστε το και πείτε μου τα αποτελέσματα.

Συνεχίζω με τη δεύτερη ερώτηση που ήταν η εξής "Πώς θα σταματήσω να έχω λιπαρά μαλλιά;"

Το μυστικό είναι να ρίξετε 2-3 κουταλιές του γλυκού θαλασσινό αλάτι στο σαμπουάν σας. Ακόμα και εγώ που λούζομαι σχεδόν καθημερινά, πλέον απολαμβάνω υγιή, λαμπερά μαλλιά. Έχω ξεχάσει τι πάει να πει λιπαρότητα.
 

Τέλος όπως σας έχω πει και στο παρελθόν, βάφω καθημερινά τα νύχια μου. Ταλαιπωρούνται συχνά και γι αυτό φροντίζω να τα ενυδατώνω, να τα κρατάω υγιή. Η DIY λύση του google για υγιή νύχια που πραγματικά είχε αποτέλεσμα ήταν ελάχιστο λάδι καρύδας, με μέλι.

Με αυτό το μείγμα κάνω καθημερινά μασάζ όχι μόνο στα νύχια, αλλά σε ολόκληρα τα χέρια και πραγματικά προσωπικά δε μου έχει σπάσει ούτε μία φορά κάποιο νύχι. Αφήστε που έχω πάντα απαλά χέρια, χειμώνα-καλοκαίρι.

Με τόσο υγιή νύχια, η καλύτερη πρόταση είναι να τα βάψουμε nude:

[gallery-717934]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.