ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Ξεκίνησα να βάζω καστορέλαιο την προηγούμενη Κυριακή και ιδού τα αποτελέσματα


TSVIGKOU

4 Μαρτίου 2018

abigail-keenan-27295-unsplash.jpg

Στόχος μου είναι να πετύχω τα φρύδια της αγαπημένης μου Leandra Medine:

[gallery-716800]

Αποφάσισα λοιπόν για μία εβδομάδα να βάζω εντατικά καστορέλαιο. Είναι το φυτικό συστατικό που βοηθάει στην ανάπτυξη της τρίχας, αρκεί να είμαστε τυπικές με τη χρήση του.

Από την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, ξεκίνησα κάθε βράδυ, μετά τον καθαρισμό και την περιποίηση να περνάω μια μικρή ποσότητα καστορέλαιο στα φρύδια μου. Αξίζει να σας αναφέρω ότι επιπλέον το χρησιμοποιούσα και για εντατικό καθαρισμό στις βλεφαρίδες, βλέπετε η μάσκαρα δε φεύγει τόσο απλά και το συγκεκριμένο λαδάκι βοηθάει.

Σήμερα, μία εβδομάδα μετά είμαι εδώ για να σας γράψω την εμπειρία μου. Τα φρύδια μου και συγκεκριμένα στο σημείο του τόξου, όπου πριν 5 χρόνια καθημερινά έβγαζα τις τρίχες για να διατηρώ το τόξο-αυτό ήταν της μόδας εκείνη την εποχή... που να το ΄ξερα-γέμισε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σαφέστατα υπάρχουν ακόμα κενά, ωστόσο βλέπω ότι σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται πιο πυκνό το φρύδι μου. Επιπλέον παρατηρώ ότι μπορώ πιο εύκολα να βάφω τις βλεφαρίδε μου. Ανεξάρτητα από τη μάσκαρα που θα χρησιμοποιήσω, δεν κολλάνε μεταξύ τους και ακόμα και όταν είναι άβαφες, δεν είναι άτονες.

Εν καιρώ αναμένω τα φρύδια μου αλλά και οι βλεφαρίδες μου να γίνουν ακόμα πιο πυκνές. Συνεχίζω να εφαρμόζω καστορέλαιο και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα και σε ένα μήνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.