ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Πώς θα φτιάξετε το δικό σας κρεμώδες ρουζ


13 Ιουλίου 2018

photo-1515688594390-b649af70d282.jpg

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί να φτιάξετε το δικό σας ρουζ αλλά την τελευταία στιγμή το μετανιώνετε γιατί πιστεύετε πως είναι δύσκολο; Όμως κάνετε λάθος, γιατί μπορείτε εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή και να σας δώσει ένα υγιές και φυσικό χρώμα στην επιδερμίδα σας.

Και γιατί να μπείτε στη διαδικασία να το κάνετε; Πολύ απλά διότι με αυτό τον τρόπο προσφέρετε έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας ενώ ταυτόχρονα έχετε μια πιο φυσική λάμψη. Επίσης μπορείτε να κάνετε δοκιμές και να πετύχετε ακριβώς το χρώμα που σας αρέσει και που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Παρακάτω θα δείτε τι ακριβώς χρειάζεστε.

Υλικά: 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο κακάο, 1 κουταλάκι του γλυκού φυσικό χρώμα σε σκόνη, 8 σταγόνες αιθέριου ελαίου τσαγιού (προαιρετικά)

Ζεσταίνετε το βούτυρο, μέχρι να λιώσει τελείως. Ανακατεύετε το φυσικό χρώμα μαζί με το βούτυρο. Χρησιμοποιείτε ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού για μια κουταλιά της σούπας βούτυρο. Στη συνέχεια προσθέτετε 5 με 10 σταγόνες ελαίου τσαγιού. Αυτό είναι προαιρετικό, αλλά το έλαιο τσαγιού έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και επομένως βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής και συμβάλει ώστε το προϊόν να διαρκέσει περισσότερο. Αναμιγνύετε  καλά όλα τα υλικά και ρίχνετε το μείγμα σε καθαρό δοχείο. Αφήστε το να κρυώσει και να σκληρύνει. Το ρουζ σας είναι έτοιμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.